Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kariérní vyhlídky pro Sylwii, trenérku fitness, nemohou být slibnější. Turné běží skvěle, ve stáncích je k dostání DVD s jejím workoutem, značky mají zájem o spolupráci a počet fanoušků na Instagramu stále roste. Stačí ale tři dny, aby mladá influencerka v nesmlouvavě konfrontačním portrétu pochopila, že jí sociální sítě mohou přinést nejen slávu, ale i ztrátu soukromí, intimity i možnosti autentického vyjádření. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (7)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Magnus von Horn měl message, bohužel ta je tak obyčejná, že nemá šanci příliš vyniknout. Zaujme určitě asi prostředí a obecně život, který hrdinka vede. Je to takové živé, dobře natočené, akčně sestříhané a řemeslně není co vytknout. Dějově je to citlivé, uvědomělé a plnohodnotné, jenomže, jak už jsem naznačovala, nemá to dostatečně velkou hloubku, na to aby to diváka nějak silněji zasáhlo. Tohohle se děje ve světě sociálních sítí spoustu a jestli chce režisér zaujmout, měl by asi sáhnout po nějakém více šokujícím osudu. KVIFF 2021 ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Velmi dynamicky a barvitě nasnímaná charakterová studie o osobě, z jejíž veřejné image sice vyzařuje naprostá sebekontrola a spokojenost, přesto v jejím jádru může panovat prázdnota a absolutní emoční nenaplnění. To celé je opřeno o skvělý herecký výkon hlavní představitelky Magdaleny Koleśnik. [KVIFF 2021] ()

Reklama

Marze

všechny recenze uživatele

Premyslivy pohled na socialni media. Reziser Horn guru Sylwii nikdy nesoudi. Uz vubec ne jeji spalujici bazeni byt videt a snahu o sebepojeti  (v presnem podani Magdaleny Kolesnik). Nevysmiva se jeji osamelosti. Kazdy jednotlivy "like" je jeji potvrzeni. Van Horn a Magdalena Kolesnik maji jeden obrovsky like. Krasne ukazali mezeru mezi obtiznou skutecnosti a filtrovanou fantazii socialnich medii. ()

bittersweet 

všechny recenze uživatele

Vím, že se tady bavíme o fiktivní influencerce, ale ten rozhovor na konci filmu by šel prostě zvládnout o tolik líp, kdyby se předem zamyslela nad tím, na co se jí budou jistě ptát, případně kdyby její manažer by byl co k čemu a probral to s ní předem. Např. šťouralům vpálit, že kdyby byla zadaná, tak by se jistě zajímali o to, kdo to je, co si myslí o její práci a jestli ji podporuje, zda ho někdy ukáže, jak se potkali, jak dlouho spolu jsou, zda spolu plánují budoucnost atp., tak proč je podle nich nevhodné se podělit o to, že je osamělá, což může pomoci jejím fanouškům, kteří jsou na tom podobně, protože i člověk, kterého obdivují, řeší podobné problémy. Tjadá! 1:0 Jinak takový předvídatelný příběh, nic objevného, podobných a zároveň reálných příběhů je plný youtube. #KVIFF2021 ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

[KVIFF 2021] To jsme se zapotili. Švéd točící v Polsku je docela slušný endemit. Škoda, že jeho film už takový moc není. Dlouhou dobu je vlastně otázka o čem film, tak nějak je a ani v samotném konci to není tak jednoznačné. Občas je to problém s rodinou (cením Marigolda), někdy je to zase stalking, odcizení od lidí na internetu... obecně v dnešní době docela aktuální téma, které však v tomhle případě je takové prázdné a film toho moc nakonec neřekne. Myšlenka dobrá, ale provedení se asi ztratí v historii. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno