Reklama

Reklama

Kouzelná lampa a její tajemný duch z Tisíce a jedné noci spatří po dlouhé době světlo světa. Napínavý příběh vrcholí tragickou nocí v muzeu plném nelidských vražd. (Inter Bohemia)

Recenze (47)

tron 

všechny recenze uživatele

Sorry, ale fakt béčko, 30%. Prostredie nočného múzea má niečo do seba, ale príliš atmosféry to nepobralo, čo je nepochopiteľné, pretože na takom mieste by sa predsa plnokrvná, temná hororová atmosféra predsa mala tvoriť takpovediac sama. Nuž... netvorila. Taký Relic bol v tomto oveľa lepší. Ako-tak pôsobivé je hlavné zlo (džin z lampy!), ale ani ono nie je žiadny zázrak. Detto postavy a scenár. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Téměř všechny horory, založené na nějaké mytologii, jsou odsouzené k tomu, státi se kultovním trashem, neb jsou většinou tak strašně špatné, že při jejich sledování buď chytáte záchvaty smíchu (když máte vypito nebo vyhuleno) anebo bolesti krčních obratlů od neustálého kroucení makovicí (všechny ostatní případy). Po vánočních svátcích byla má domácnost zcela prosta jakýchkoliv látek, vyvolávajících nemístné veselí, tudíž jsem byl odsouzen k bolestem v krční oblasti. Džin z lampy byl tak ubohý, že ani smích nevyvolával a chování hrdinů bylo nikoli pitomé, ale naprosto bezcílné. Jediná dobrá scéna: Hadi ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Už jsem tenhle film kdysi před lety viděl ale pamatoval jsem si ho jen útržkovitě. Neměl jsem to zde hodnoceno a měl jsem to v pc tak jsem si dal po letech repete. Co bych k tomu dodal. The Lamp je hororovým Béčkem který na rok vzniku asi vyloženě neurazí. Samozřejmě záleží na divákovi. Vražd je celkem dost. Já osobně nemám problém dát 3hvězdy. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Šedý priemer a slabé tri hviezdy. Casting, kedy 30 roční hrajú teenegerov je dnes už srandovný, ale v tej dobe to patrilo k filmu :) Triky na danú dobu béčkové, ale to tiež k béčku patrí. Čo to trochu dvíhalo, tak atmosféra múzea, vyzeralo to lepšie ako nejaká klasická štúdiovka. Ale vo výsledku nič, bez čoho zhliadnutia by ste sa nezaobišli. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Levná a jednoduchá osmdesátková jízda nočním muzeem v níž je skoro všechno, od nahých prsou, přes krev, rozpůlená těla, oživlé mrtvoly starých indiánek až po sympaticky vypadajícího džina. Jen té atmosféry tam moc není. Celé to vyznívá trochu více komicky (ať už charaktery nebo dějovou linkou) než by bylo milé. Během sledování se mi vybavilo, že jsem to už určitě kdysi viděl. Řekl bych, že se mi to před těmi dvaceti lety určitě líbilo více. Dneska už jsem se bavil hlavně na tom, jak všechny postavy nadabovali všeho všudy tři čtyři dabéři. A tak nějak bych od Džina čekal, že bude svérázně plnit i nějaká přání a ne jen masakrovat. 2,5* ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama