Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Holcovi a Kadlecovi rozhodnou, že jediné možné řešení je sestěhovat se na jedno místo. David, který výměnu zavinil, nabídne svůj dům Tereze a Martinovi. Od té chvíle začíná „boj“ za klidné soužití. Všichni zúčastnění se snaží, chtějí, aby se vše podařilo, jenže každý další den přináší nové a nové překážky. Každá rodina má své zvyky, své priority, své názory na výchovu. Každý sám za sebe je jiná osobnost, i Tomáš s Jakubem nemohou být rozdílnější. Obě rodiny sdílejí přesvědčení, že soužití je jediné možné, přesto ale nanejvýš problematické řešení. Všichni chtějí, aby se to podařilo, jenže čím více času spolu rodiny tráví, tím jasněji je vidět, že celé to snažení bude nejspíš marné. Přesto se nikdo nechce vzdát. (Česká televize)

(více)

Recenze (37)

bourec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem do odkoukal. Když už začnete sledovat druhou sérii jako ucelenej příběh, je hovadina od toho odejít. herecky docala dobrý, příběh ale řeší něco, co se mohlo vměstnat do dvou dílů na konci první, a tím pádem jediný série. Ovšem oproti děsnejm krimi seriálům je tohle pohoda za tři silný hvězdy. 60%. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhú sériu nechcel točiť ani samotný režisér a vieme prečo. Bolo to varenie z vody a recyklácia tých istých problémov, pričom jedna postava opakovane dostáva na hubu, ďalšia postava v jednom kuse kričí, tretia postava má stále utrápený pomáhačský výraz. No a potom je tu samozrejme Adamczyk, ktorý pokračuje v čom začal a strúha grimasy, ako keby mu nesadla tretia dávka prezentu od Fajzeru. Záver mimoriadne neuspokojivý, pretože niečo sa uzavrelo, no niečo prináša úplné vyústenie do stratena. V každom prípade žiadna tretia séria je riešením. Už by nebolo o čom a varilo by sa už nie z vody, ale z chcaniek. ()

Reklama

PichyjePan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dokoukání se cejtim, jak po výplachu tělesných dutin, takže vlastně stejně, jako předtím. Celý to působí, jako nějaká turecká telenovela, ve které se vlastně nic neděje a celé to mohlo být shrnuto v jednom díle. Skončilo to tak, jak to začalo. ÚPLNĚ ZBYTEČNĚ. Zbytečnější pokračování jsem dlouho neviděl. Nejsmutnější na tom je, že první série byla skvělá. Smutné... ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je mýma očima poněkud slabší než první, výhrad bych mohla mít spoustu, ale nechám to plavat... Příběh o záměně dvou chlapců v porodnici mě místy bavil víc a občas méně, obě rodiny jsou zajímavé a pravdou je, že herecký ansámbl to celé drží nad vodou... Nejvíc se mi líbila Sabina Remundová s Davidem Novotným, těm dvěma jsem uvěřila a dokázali mě rozesmát, dojmout i rozplakat, no a za zmínku stojí jistě i Denisa Barešová, pozoruhodná osůbka, působí na mě přirozeně a příjemně... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pokračování o které nikdo nestál a viditelně o něj nestáli ani sami tvůrci. Zatímco první řada byla příjemným překvapením a po stránce příběhu a emocí fungovala jak měla, dvojka se jen devadesát procent času motá v kruhu, snaží se (marně) prvoplánově dojit emoce a natahuje už tak přetažené až k nesnesení. Po cca čtvrtém dílu sem dalších asi 8 dílů úplně vynechal a jen si ze záznamu projel jestli mi něco neuteklo...a neuteklo. To všechno co se tady za téměř dvanáct hodin vysílacího času stalo by se v pohodě dalo shrnout do dvou epizod, nebo jednoho celovečerního "speciálu" a divák by absolutně o nic nepřišel. Herecky je to sice ok, ale tentokrát to vážně nestačí a ten kvalitativní propad to nezachrání...40% ()

Galerie (419)

Zajímavosti (16)

  • Premiéru epizodu sledoval 1 milion diváků (15+). Šlo o nejsledovanější pořad večera po 20:00. (rublik05)
  • Premiérové uvedení epizody sledovalo 1,1 milionu diváků (15+), což byl nejlepší výsledek večera i celého dne. (rublik05)

Reklama

Reklama