Reklama

Reklama

Mariňák Briggs ve výslužbě dostane úkol, který se ukáže být možná tím nejsložitějším v celé jeho kariéře. Má dopravit psí fenku jménem Lulu, na pohřeb jejího bývalého pána. Vyrážejí společně na cestu autem podél pobřeží Tichého oceánu, aby se do jednoho týdne dostali na místo určení. Namachrovaný lehkovážný frajer a svéhlavá psí dáma jsou ale poměrně neslučitelní, pes Lulu je k tomu často o krok napřed. Umí zdemolovat auto, zničit nadějné rande a taky umí utéct. V sérii průšvihů se z nich ale začíná stávat tým. Briggs postupně zjišťuje, co všechno Lulu už v životě prožila a co má ráda, Lulu si uvědomí, že by z něj přecijen mohl být solidně vychovaný a vycvičený člověk. Jenže k tomu všemu je potřeba dorazit včas! (Bontonfilm)

(více)

Videa (14)

Trailer 3

Recenze (102)

animario 

všechny recenze uživatele

Závěrem sic předvídatelná, ale díky několika epizodkám během cesty (hotel,pěstitel marihuany,etc..) sympatická i trochu netradiční psí road movie. Rozhodně ne komedie, ale ani drama, kde by se prvoplánově hrálo na city. Prostě film o jedný cestě, která se klidně mohla uskutečnit. Tatum hraje celkem uvěřitelnýho týpka, kterej je tak trochu idiot, nikoli ideál z plakátu strýčka Sama. 3,5* ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tatum sa chytil osvedčenej témy z posledných rokov, dáme tam zlatého pejska a úspech je zaručený. Chytré, ale zároveň aj už také prvoplánové. Vtipné scény nie celkom vyšli, ale zopár sa podarilo. Dramatická vložka bola trocha gýčovitá, no a Tatum hrá to, čo vždy, tá istá mimika ako napríklad v Jump Street, herecky nikam nepostúpil. Psičkári ale asi budú hodnotiť aj vyššie kvôli emóciám. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Z mojej strany absolútna spokojnosť. Channing Tatum bol obsadený určite hlavne kvôli ženskej časti publika a na prekvapenie, vôbec nevadil vo svojej úlohe ani mne. Film je samozrejme už dopredu strašne predvídateľný a takmer každý uhádne ako asi skončí. Cesta k vytúženému koncu, ale zas až tak predvídateľná nie je, a za to palec hore. Okrem komediálnych vsuviek je v Psovi i dosť drámy(Tatumova postava má traumu z vojny a trvalé následky), vojenský pes LULU nevyzerá a ani sa rozhodne nespráva ako dobrý a roztomilý havino (ale ako agresívny, neskrotný živel) a v neposlednom rade, film netlačí pri každej možnej príležitosti umelo na divákove emócie (čo cením keďže to býva u podobných filmoch zvykom). Bavilo ma sledovať dej,Lulino vyčíňanie, postupné zbližovanie psa a Tatuma i  predvídateľný koniec, kde už hra na city má svoje miesto a nepchybne patrí. Pre ľudí čo mali/majú psa za 4*, ostatní si možno jednu hviezdu odoberú... 70% ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Sympatická a vůbec ne povrchní road movie (komedie ani tak moc vlastně ne) se skvělou člověko-psí chemií, kde Tatum zase ukazuje, že dokáže hrát, třebaže trojice psisek ztvárňujících Lulu ho stejně nechává daleko za sebou, což by ovšem platilo i kdyby tu Tatum předvedl rovnou oscarovej výkon. A velkej plus za to, že to není jen psí doják, ale nebojí se to přesahu ohledně něčeho jako lidskýho i psího PTSD z války. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tatum, který měl ještě před pár lety solidně nastartováno na pěknou kariéru se jaksi zadrhnul. Pro své znovuoživení se rozhodl vzít na pomoc pejska. Channing je stále poměrně solidní sympaťák, pejsek je fajn, ale z filmu čouhají moralitky, náboženská agitka a přestože se na scéně objeví i ohraný konec, tak alespoň za něj dík. Zbytek filmu na mě totiž absolutně nefungoval. 40% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Fenka Lulu je malinois, což je vlastně belgický ovčák. Ve filmu ji ztvárnily 3 psí slečny – Britta, Lana a Zuza. (ArsenalEagle)
  • Okrem Kalifornie sa natáčalo aj v Taliansku. (MikaelSVK)

Související novinky

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

30.11.2021

Třetí snímek ze striptérské série Bez kalhot je oficiálně na cestě. Zprávu potvrdili režisér Steven Soderbergh (Nákaza, Dannyho parťáci) spolu s hlavní hvězdou filmu Channingem Tatumem (21 Jump… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno