Reklama

Reklama

Masakr na holčičím večírku 3

(neoficiální název)
  • USA Slumber Party Massacre III

Obsahy(1)

Rodičia odídu na víkend preč, a tak sa ich dcéra rozhodne zorganizovať dievčenskú párty, na ktorú sa ale pod rôznymi zámienkami vlúdi aj niekoľko chlapcov. Pokojná noc netrvá večne, pretože párty naruší psychotický zabijak, vraždiaci svoje obete pomocou vŕtačky. (Karamanlis)

Recenze (25)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Tretí SPM je tuctový slasher s prvkami home invasion, v ktorom forma očakávane prevláda nad obsahom. Príbeh je takmer totožný s prvým dielom série a znovu tu teda máme dievčenská párty v baráku bez rodičov, na ktorú vstupuje vyšinutý vŕtačkový vrah, ktorého identita je odhalená zhruba v polovici príbehu... Hoci sa tu odohrá zopár krvavých vrážd a nešetrí sa ani nahotou, trojka vo mne nedokázala zanechať výraznejší dojem. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Beznadějně zastaralá pitominka o nepříliš působivém vyvražďování večírku postarších, kurvoidních, údajně náctiletých husiček. Zastaralé (a pitomé) jsou nejenom vohozy a účesy, což dá rozum, ale i triky, "akční" scény a dialogy, vrah s vrtákem je nemožný vrták a posledních 15-20 minut už je na hranici scénáristické i režijní demence. Zábavnost minimální, ani nechtěná, ale samozřejmě to je relativní, někdo perverznější bude třeba nadšený. Každopádně už se ale v raných devadesátkách točila mnohem zábavnější béčka, vyspělejší dějově, trikově i herecky. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Najslabší diel trilógie. S prehľadom sa tvári najvážnejšie, no ťažko mi je brať vážne film, ktorý sa volá "Masaker na pyžamovej párty 3". V tomto filme je len jedna vyslovene stupídna scéna a to začiatok párty dievčať, kde sa začnú samy vyzliekať. Už chýbal len súboj s vankúšmi. Zvyšok je slasherovská rutina. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Po naprosto otřesné dvojce jsem chvíli uvažoval, zda se třetí díl vůbec podívat a jsem rád, že jsem to nakonec udělal... Třetí díl Slumber party massacre se nese ve zcela vážném duchu, žádné kokotiny s rockerem z pekla a sny, ale klasický (docela dost brzy odhalený) vrah, moře pěkných obětí, které se nebojí odhalit podstatnou část svých těl a obrovská vrtačka... Prostě to, co od slasheru čekám... Nebýt hodně slabého příběhu a Marii Ford, která mi svým pitomým chováním hodně znepříjemňovala sledování filmu, dal bych i za čtyři... Každopádně v rámci slasherů jde o lehce nadprůměrný kousek... ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Předchozí dva díly byly fakt sračky, ale třetí díl je jednoznačně nejlepší. Klasický děj s ničím neexperimentující, nahota, sex, gore, brutalita, násilí, děs, napětí ... Hodně kvalitní slasher, kde obří vrtačka provrtává mladé dívky, ale dostanou se na řadu i jiné předměty k vraždění ... Lepší průměr v rámci subžánru ... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (13)

  • Yan Birch (podivín z pláže) stihol natočiť všetok materiál za 2 dni. (beso74)
  • Úvodná scéna odohrávajúca sa na pláži (dievčatá v plavkách) bola natáčaná v chladnom počasí v januári. (beso74)
  • Dievčatá z filmového plagátu sa vo filme neobjavia. (beso74)

Reklama

Reklama