Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anton je, tedy býval, slavný divadelní herec, leč krutý život počal mu do cesty klásti proradné překážky. Například židli nebo díru, což si po čtrnácti pivech zkuste zdolat, vy kreténi. Když ho ředitel divadla vyhodí z práce a jeho manželka chce z bytu, vezme Anton osud do svých rukou. A začne chlastat ještě víc. Rozjede se taková plejáda fantastických zážitků, výtvarných skvostů a (ne)chtěných vtipů, že vám záchvaty smíchu možná už zůstanou a budete muset na smací odvykačku. Srandičky mají ovšem jeden háček – Antonova manželka se tomu vůbec nesměje. A opustí ho i s jeho synkem Tomáškem, tátovým největším obdivovatelem. Anton v zoufalství (a kocovině) synkovi nakecá, že se chystá na misi na Mars, proto je tohle období tak těžký. A težký období to teda ještě bude, že i let do Vesmíru bude proti existenci na Zemi pohoda. Ovšem kdo jiný z nás, nebojácných Čechů, by měl dokázat cestu na Mars než Anton? (Goodmind films)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (56)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Český film oceněný na zahraničních festivalech a má tu tak mizerné hodnocení. Při tom český divák musí ocenit i hudební doprovod. U něj jsem si říkal, že film těžko ocení za hranicemi. Stejně tak přehlídku českých herců, kteří mají ve filmu většinou jen krátký štěk, ale i tak oko diváka potěší. Tedy za obsazení a hudební doprovod hvězdičky nahoru. Příběh ve výsledku překvapí. Že vůbec nějaký byl. Hlavní jsou totiž příhody, které opileckého herce na jeho cestě potkají. A že to jsou příhody stále více a více ujeté. Noa nakonec u těch sexuálně laděných příhod jsem si vzpomněl na filmy jako Amarcord. To je slušná vizitka. ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Velmi bizarní film, myslím to ale v dobrém slova smyslu, hodně jsem si ho užil. Děj byl docela zajímavý, pak ale nastal třetí akt a všechno mi přestalo dávat smysl. Prezentace byla dobrá, určitě ale mohli ubrat na ručních záběrech. Herecké výkony byly skvělé, Daniel Fischer byla naprosto úžasný. Hudba byla určitě zvláštní, ale hodila se. Je to film s hodně chybami, ale díky jeho bizarnosti se k němu někdy v budoucnu rád vrátím. 6/10 ()

Reklama

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Retardovaný tandem Klein Svoboda se utrhl ze řetězu. Místo nástupu do Bohnic však oba pacienti vrší jednu prasečinu na druhou, myslí si, jak jsou vtipní, ale nic nedává smysl a potlesk za tvůrčí odvahu taky nepřichází. Mělo jít o komedii pro svobodné duše, takže nemůže chybět Dušek, ovšem ani ten to nezachrání. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Takové neurovnané,  výstřední a místy parodické. Pro někoho to asi bude bláznivá blbost, pro jiné krásná pitomost. Je to velmi stylizované mezi reálným světem a snem. Nekorektnost tu je ve tvaru vyměšování a nahých prdelí. A to vše je estrádně obaleno ve stylu normalizovaného popu se zábavnou přehlídkou podivínů, svérázů a samorostů a mnoha ztřeštěností. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Český filmový úlet uplynulého roka. Ťažko povedať hlavnú pointu tohto snímku, ale je treba uznať, že je správnym spôsobom pritiahnutý za vlasy s množstvom bizarných situácií. Človek asi musí trošku vnímať osobnosť autorky, aby sa s filmom dokázal stotožniť, ale mne to celkom sadlo. Asi pôjdem proti prúdu, ale nevidím to až tak katastrofálne. Je to proste niečo, čo musí človeku sadnúť a kto pozná Dana Fischera a očakával niečo zmysluplnejšie a prozaickejšie, tak očividne ho nepozná dobre. Druhýkrát to asi už nemusím vidieť, ale celkom som sa zabavil. 55 % ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • „Film jsem natočila poctivě a s pokorou, při tvorbě jsem měla na mysli křehké duše. Film by měl divákovi odlehčit od tíhy reality. Nejvíc mě potěšilo, že při pracovní projekci pro herce jsem viděla spokojenost, Milan Šteindler mi řekl, že jediná vada filmu je, že ho neudělal on. Tuším ale, že konzervativnějšího diváka film asi zvedne ze židle,“ uvedla režisérka a scénáristka filmu Lucia Klein Svoboda. (SONY_)
  • Jaroslav Dušek po prvním přečtení scénáře roli ve filmu odmítl, protože se domníval, že je to „pouze taková ztřeštěnost“. Režisérka a scenáristka Lucia Klein Svoboda ho ale požádala, aby se koukl na její starší film Pírko (2016), aby pochopil, o co jí ve filmu jde. Po zhlédnutí už s velkou chutí souhlasil. (SONY_)
  • „Takové filmy, kdy divák dostane pěstí do obličeje, jsou občas potřeba,“ uvedl Jaroslav Dušek. (SONY_)

Reklama

Reklama