Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný agent (Jean-Claude Van Damme) se musí po 25 letech vrátit do činné služby, když musí zachránit svého syna před falešným obviněním z pašování drog a obchodu se zbraněmi. (p.a.douch)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

Čím déle film běžel, tím hlouběji v hodnocení klesal... po hodině a čvrt jsem už trpěl jak zvíře (a to mě čekala ještě půl hodina). Casting zcela katastrofální (ten namachrovanej uřvanej indián byl vážně děs), do toho ten mentální scénář a retardovaný francouzský pokus o humor (píšu pokus, protože tam nic ani zdaleka vtipného není). To už bylo prostě moc. Naprosto nechápu, proč tohle vzniklo. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Žán zkouší jít solidně ve stopách novodobých akčních komedií a musím uznat, že tenhle biják se mu fakt povedl. Jasný, je to šílenost, doprovázená spoustou stupidit a hovadin. Nicméně takhle to přesně tvůrci chtěli vyslat do světa a už jen za to, na tenhle flák koukám pozitivně. A samozřejmě palec nahoru za právě samotnýho Van Damma, kterej se s tím popasoval na jedničku, přizpůsobil se a zahrál velký divadlo. Je to blbost, ale fakt mě tam spousty gagů a vtipnejch scének nasadilo na ksicht úsměv! Silný tři hvězdy. 65% ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Slabá jednohúbka, ktorá nenadchne, neurazí a ktorých ma belgická puma na konte hromadu. Žán Klod ma v roli karate vtipkára celkom bavil, pokiaľ mal on hlavne slovo. Príbeh a vedľajšie postavy nič moc, par vtipov pobavilo, no viac potešila akcia, ktorá je celkom dobre natočená a rozhodne je na čo pozerať. P.S.: za titulkami je ešte jedna scéna. 50% - 2* ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Klasická rychlotaškařice, kde se frantíci snaží šlapat na plyn jak to jen jde. Komedie o agentovi ušitá na míru zralé hvězdě JCVD, které to v póze neberoucí se vážně celkem vážně sekne. Vrásky a těch pár let od osmdesátek mu neubírá na hbitosti a technice v akčních sekvencích a tak nejen mě překvapil a udržel jinak průměrný nápad s nevýraznými spolu účinkujícími pokupě. 50% ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Tak nejhorší film za rok 2021 zná už asi své jméno. Posledního žoldáka bych označil za KOLOSÁLNÍ PRŮSER. Jak mám JCVD rád, tak tady šlápl do pěkného bahna. Bez jeho přítomnosti bych možná zvolil i odpad, protože ten film je jedním slovem fakt otřesný. Francouzi komedie točit umí, ale Last Mercenary se do kolonky vydařených filmů tohoto žánru fakt nezařadí. Příběh nula nula nic, vůbec jsem nepochopil, jakým směrem se autoři chtěli původně vydat. Postavy děs a bída, jediný Van Damme dokázal sem tam hodit fajn hlášku (pobavila scéna s plakátem z Krvavého sportu), ten laciný napodobitel Montany, to byl takový cringe, že mi z něho bylo fyzicky špatně od žaludku. Scénář k filmu snad ani sepsán nebyl. Vyhněte se tomuto paskvilu obloukem, ušetříte cenné minuty svého života. Snad si JCVD příště vybere lepší projekt. Za mě 2/10 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Po závěrečných titulcích je k vidění krátká potitulková filmová scéna z porodního sálu. (Rominator)
  • Vo filme je viacero odkazov na iných, prevažne akčných snímok. Napríklad Jean-Claude Van Damme (JCVD) so svojím tancom pripomína svoju ikonickú scénu z filmu Kickboxer (1989). V jednom z ďalších scén je zase plagát filmu Bloodsport (1988), ktorý zbadá postava JCVD (Richard) a začne sa smiať. Práve Bloodsport bol v kariére Jean-Claude Van Damme (JCVD) prelomovým filmom. (BOURQUE)

Reklama

Reklama