Reklama

Reklama

Smrtelná kořist

  • USA Deadly Prey
Trailer

Brutální skupina žoldnéřů unese lidi, které chce použít jako živé terče při výcviku svých jednotek. Ovšem únosem Michaela Dantona udělali velkou chybu, role se obrací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

Jsem si naprosto jistý, že raná image Paľa Habery definitivně vykrystalizovala až poté, co zhlédl Smrtelnou kořist! Není to chytrý film, ani dobře udělaný film, ale rozhodně je zábavný a ze své tuposti dělá přednost. Pokud si toužíte odpočinout od náročné filmařiny, případně hledáte prostoduché povyražení na jedno použití, pak neváhejte ani vteřinu. Mike Danton již netrpělivě čeká. Více. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Velmi tazke ohodnotit. Jedine moznosti su 5 alebo odpad....Kazdopadne sa cudujem ze mi tento skost unikal tolko rokov ale viem ze keby som ho videl v rannom detstve tak by som bl asi vo vytrzeni:) Strasna zlatanina kde vacsina zoldakov striela od pasu..vela drsnych hlasiek....dam za 5 lebo pretoze toto fakt treba vidiet ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Smrtelná kořist je amatérské akční béčko, které bych nazval takto: Jsem velký režisér - amatér, vezmu si svoji kameru, kterou považuji za věc mému srdci nejbližší, navléknu pár přátel do hrozných kusů hadrů a běžím natáčet něco ve stylu Ramba. Hlavní roli svěřím svému bratrovi Tedu Priorovi, který vypadá jak Chuck Norris v nejlepších letech a bojuje jako Dudikoff v Americkém ninjovi. [350. hodnocení, 57. komentář, 53%, 158. nejrozporuplnější film] ()

p.i.t.b.u.l 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl jeden z prvních filmů, které jsem si půjčil z videopůjčovny. Ve své době, kdy světu vládli Rambo a Komando, byl i tento film, jedním z mnoha, který mně utkvěl v paměti. Dlouho jsem si nemohl vzpomenout na jeho název, jen jsem si vybavoval určité scény. Až do dnes. Často se nestává, že bych komentoval takto staré tituly, ale z nostalgie k VHS jsem se rozhodl přidat komentář i k tomuto filmu. Dnes bych se takovému filmu vysmál. Není snad nic horšího, než když jeden chlápek porazí celou armádu za použití nekonečné munice v jednom zásobníku. Tak typické u akčních filmu v 80.letech. Nicméně některé scény byly povedené a na svou dobu to byl v celku slušný biják. Nechyběla akce, napětí, hlavní hrdina byl sympaťák. Dnes by to byl odpad se vším všudy. Kdysi, to byl solidní akční snímek, který úspěšně koloval videopůjčovnami. Na svou dobu 60%. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu nejtypičtější osmdesátkový akčňák, kde je všechno tak hrozně debilní, až z toho nelze spustit oči. Téma 'jeden borec s nožem proti celé armádě' jsme v té zlaté pokleslé dekádě viděli zpracované mnohokrát, ale Ted Prior v šortkách Pala Habery prostě nemá konkurenci. Když se před po zuby ozbrojenou jednotkou schovával na opadaném stromě v přibližně dvoumetrové výšce, vyprsknul jsem smíchy jako už dlouho ne. To byly panečku filmy.. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno