Reklama

Reklama

Smrtelná kořist

  • USA Deadly Prey
Trailer

Brutální skupina žoldnéřů unese lidi, které chce použít jako živé terče při výcviku svých jednotek. Ovšem únosem Michaela Dantona udělali velkou chybu, role se obrací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

aichwald 

všechny recenze uživatele

Danton! Mike Danton to je on!!! Jo to jméno bylo na poštovní schránce proč znáte ho??? Učil jsem ho!!! Je to sice akčnák v levné produkci ale absolutně dokonalej,svýho času jsme na to koukali každej den na vhs, znaly všechny hlášky nazpaměť. Perfektní hudba,brutální zabíjení a velká přehlídka vojenské techniky a zbrání. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Na začiatku bol blond Rambo v trenkách a proti nemu horda ozbrojených žoldákov. Potom ich všetkých pozabíjal, zobral nožík a bazuku a išiel zabiť aj ten zvyšok (nakoniec ich totiž bolo tak okolo stovky a namiesto toho aby z neho Spolu urobili sekanú, nechali sa po jednom od chrbta pozabíjať nesmrteľným manekýnom). Neuveriteľne debilný macho masaker, s bodovou hodnotou hlboko pod hranicou odpadu. Guilty pleasure tri hviezdičky ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"My nelovíme jeho, ale on loví nás." Cvičení komand pro diktátory je jistě záslužná a náročná práce, při které se holt občas musí někdo unést a zabít. To je pochopitelné, ale unést bosou kombinaci Tarzana, Ramba a Bon Joviho při vynášení smetí nebyl ten nejlepší nápad. Tenhle týpek je totiž mistrem světa ve vrhání kamenů, házení granátu do rozkroku a likvidaci tanků holýma rukama, takže o zábavu je postaráno. Já se tedy Michaelovým "nakopáním do prdele" v rytmu osmdesátkové muziky pobavil naprosto skvostně, přestože filmovými kvalitami tohoto snímku oprávněně opovrhují béčkoví, céčkoví a dokonce i někteří déčkoví režiséři. ()

stromekk 

všechny recenze uživatele

Dávám současně 5 hvězd i odpad :)) Takže průměr za 3. Krystalická VéHáeSková akce s úžasným Milošem v hlavní roli. Geniální námět, dechberoucí provedení, propracovaná psychologie postav, vypilované dialogy a herecké výkony z jiné planety... Nechápu, jak mohl za rok 1988 pobrat Oscary za film, režii, scénář a herce Rain Man s Dustinem Hoffmanem a tento klenot zůstav nepovšimnut odejít s prázdnou... Zřejmě Milošové špatně vyplnili přihlášku :D ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně velkej kopec srandy. Od začátku jsemnevěřícně koukal hlavou na hlavního hrdinu kterej přehrával neuvěřitelným způsobem. A ta jeho manželka byla na facku, ale pak najednou akce a hrdina se objevý v šortkách v lese, to už jsem nevydržel a spíše se neustále smál, takový těsný šortky:-D Akce je tu dost je sice dost nedodělaná, jako třeba když se mlátí tak se sotva dotknou ale svůj účel splnila.Navíc již 100x zmíněná useknutá ruka neměla chybu a ten finální výkřik? No prostě bomba. Film jsem si maximálně užil a kdybych byl s nějakým kamarádem tak se bavíme i bez alkoholu. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama