Reklama

Reklama

Smrtelná kořist

  • USA Deadly Prey
Trailer

Brutální skupina žoldnéřů unese lidi, které chce použít jako živé terče při výcviku svých jednotek. Ovšem únosem Michaela Dantona udělali velkou chybu, role se obrací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Smrtelná kořist je amatérské akční béčko, které bych nazval takto: Jsem velký režisér - amatér, vezmu si svoji kameru, kterou považuji za věc mému srdci nejbližší, navléknu pár přátel do hrozných kusů hadrů a běžím natáčet něco ve stylu Ramba. Hlavní roli svěřím svému bratrovi Tedu Priorovi, který vypadá jak Chuck Norris v nejlepších letech a bojuje jako Dudikoff v Americkém ninjovi. [350. hodnocení, 57. komentář, 53%, 158. nejrozporuplnější film] ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tajná žoldácká armáda se přece nebude cvičit na cvičných terčích a hrát si na vojáky s painballkama. Plukovník John Hogan na to jde zcela jinou cestou, nechá zajmout nějakýho chudáka, který je vypuštěn do lesa nedaleko tajné základny (asi 75mil od Los Angeles) a loven začínajícími žoldáky jak to divoký prase. Tak tomu bylo nespočetněkrát, než byl zajmutej a vypuštěnej do lesa ještě rozespalej týpek v šortkách a navíc bosej!!! Vojáčci se vydali na hon jako vždy, ale tentokrát tvrdě narazili. Ona nebohá oběť totiž nebyl nikdo jiný, než Mike Danton, kterého kdysi vytrénoval sám Hogan a byl to jeho nejlepší žák. Neozbrojen se Mike vydá na svou krvežíznivou pouť za svobodou (a také za svou přítelkyní). Kdo se mu postaví, toho jednoduše sejme. Nechybí ani takové lahůdky, jako umlácení týpka jeho vlastní useknutou rukou. Žoldáci tu padaj jako hrušky, že by se za to nestyděl ani Arnie v Komandu. Hlášek zde padá, že je člověk jen těžko spočítá a záporák Hogen je zralej na oskara :D Film je krásně přehnanej se a ani po těch letech co to vyšlo na VHS neztratil nic ze svého kouzla. Škoda jen, že to u nás nevydali na DVD, ale zas kdoví, jak by to dopadlo s dabingem, kterej už je zažitej a bez kterýho by to byl těžko ten samej film. Hold zvyk je zvyk. Za mě jasných 100% protože je to pro mě klasika všech klasik :) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

U tohoto kousku dokážu pochopit to rozdílné hodnocení. Ty ročníky co vyrůstali na těchto akčních béčkách, je milovali a milovat budou z nostalgie pořád. Jasně Rambo, filmy se Stevenem Seagalem, Chuckem Norrisem, Jean-Claude van Dammem nebo Arnoldem Schwarzeneggerem (myslím hlavně ty jejich starší filmy) už dnešní generace moc nedocení, ale pro nás to byla tehdy bomba. Zvláště když se začali prodávat videa za peníz, který si mohli dovolit i ti méně movití. Ještě dnes si pamatuji, když otec donesl prvních cca 5 kazet, které mu v práci někdo „nahrál“ a tento film jsem viděl jako vůbec první (hned po něm byla Sexmise) a všichni jsme vyloženě „chcali blahem“. Byl to nářez – jeden týpek pozabíjí celou kupu žoldáků a jednoho dokonce umlátí vlastní rukou…V dnešní době už to asi moc lidí nenadchne, ale já budu vždycky vzpomínat na okamžik, kdy se namakaný Ted Prior proháněl po lese a kosil jednoho maníka za druhým (chuj s tím, že některé zabil i vícekrát…). Ano je to přehnaná „blbost“, ale nezapomenutelná…70% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak utikej! za tohle chcipnes! kult nade vsechny ultra lacine spatne amaterske brutalni sproste a navykove zabavne uz ve skolnich letech jsme z kamosem ulitavali na tomhle grandioznim braku ktery je neuveritelnou story o svalnatym chlapkovi v kratkych sortkach co pobiha po lese klade pasti likviduju armadu zoldaku a hlaskuje jak o zivot tohle dilo snad nejde ani zaradit do nejakeho podzanru akce tohle je samostatna kategorie kdo na tom nevyrostl nepochopi pomalu kazda hlaska z tohohle bijaku ma status kultovni Prior udelal poradnou diru do sveta zetkarskych filmu a tohle je bezkonkurencni kral akcnich filmovych trashu tak k certu se zdravym rozumem a hura na hodnoceni plnym kotlem dat neco jinyho mi moje presvedceni a nostalgicka vecna laska z detstvi zakazuje ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Predstavte si čo sa stane, keď samotné, najsmradľavejšie dno otočíte o 180 stupňov z dola nahor. Bude na vrchole, jednoducho špička. A o to tu v tomto prípade ide. O pohľad. Ak máte náladu a chuť obrátiť sa hlavou dolu, dočkáte sa toho najdokonalejšieho príkladu filmu, ktorý je tak ,,zlý, až je dobrý,,. Ale hovorím, záleží od pohľadu. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama