Reklama

Reklama

Smrtelná kořist

  • USA Deadly Prey
Trailer

Brutální skupina žoldnéřů unese lidi, které chce použít jako živé terče při výcviku svých jednotek. Ovšem únosem Michaela Dantona udělali velkou chybu, role se obrací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Pecival 

všechny recenze uživatele

Příjemná céčkovinová ptákovinka, kde většina stopáže obsahuje polonahatého opičáka oblečeného jenom v luxusních riflových trenclích, kosícího levé vojáky tím nejamatérštějším možným způsobem. Příběhově sympaticky prosté, na začátku naolejovaného frajera unesou a zbytek filmu je morduje. Navíc se s tím fakt nepáře, zabije neozbrojeného maníka a ani nemrkne. Celkově hodně mrtvol, občas veledementní hláška nebo dialog - prostě hodně povedená věc. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Predstavte si čo sa stane, keď samotné, najsmradľavejšie dno otočíte o 180 stupňov z dola nahor. Bude na vrchole, jednoducho špička. A o to tu v tomto prípade ide. O pohľad. Ak máte náladu a chuť obrátiť sa hlavou dolu, dočkáte sa toho najdokonalejšieho príkladu filmu, ktorý je tak ,,zlý, až je dobrý,,. Ale hovorím, záleží od pohľadu. ()

Reklama

Horak 

všechny recenze uživatele

Když se člověk už nějakou řádku let pohybuje v prostředí filmového odpadu, tak mu může najednou začít připadat, že už viděl všechno, udělá si pár pomyslných škatulek a tam si spokojeně filmy rovná, zkrátka už vás nemá co vyvést z míry. A pak přijde tohle...Kde jsem byl celou tu dobu, proboha!!!! Nevěřící procitněte!!!! Tohle je evangelium!!! Aleluja, aleluja, aleluja!!! Bravo, hurá!! ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Co toto kurva mělo být?! Parodie na Ramba? Nebo někdo úplně ulít na heroinu? Film nemá cenu řešit, spíš bych řešil jednotlivé členy štábu a lidi, co se na vzniknutí filmu podíleli. Nepřeju jim nic špatného, jen jim vzkazuji, že jsou to pro mě zfetovaná hovada, která neumí natočit ani film vtipný, ani vážný. Kdo tohle sakra povolí? To už neexistuje cenzura? Aby se k divákovi nedostala kdejaká sračka. Kvůli podobným počinům by tedy měla být ta nejpřísnější. Film je dobrý jen pro upřímné zanadávání si. A mimochodem: hlavní představitel vypadal sice postavou dobře, ale jak běhal jen v trenkách a bos a se svým blonďatým dlouhým přelivem, působil dojmem totálního krypla. Opravdovej "Rambo" by mu nakopal prdel ve vteřině. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Proč bych měl zapomínat na Ramba a Norrise, když je tenhle film ve všem vykrádá a nepřichází s ničím originálním. Maximálně tak s levným zpracováním. Prior si mě nikdy nezíská jelikož točí trashe, který prostě nejsou ničim vyjímečný ani zabávný. Kdyby to bylo aspon gore, pochopím jeho fanoušky, ale tohle je jen obyčejná levná vykrádačka jako všechno dneska. Jedna hvězda ASPON za to skalpování a pár směšných scén. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama