Reklama

Reklama

Smrtelná kořist

  • USA Deadly Prey
Trailer

Brutální skupina žoldnéřů unese lidi, které chce použít jako živé terče při výcviku svých jednotek. Ovšem únosem Michaela Dantona udělali velkou chybu, role se obrací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Stejšn

všechny recenze uživatele

Šílený tarzan pobíhá po lese a zabíjí desítky protivníků jak na běžícím pásu. Žádná z postav se s ničím nesere (teda párkrát ho zbytečně chtěli "dostat živýho", to jo), ale jinak to jede jedno za druhým, zběsilé tempo. Dopadne to v podstatě špatně, i když Danton všechny vykosí. Nedá se to hodnotit, je to fakt na Festival Otrlého Diváka (kde to letos bylo na programu) a krom některých komických a spousty nelogických situací je to i celkem zručně natočené. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně velkej kopec srandy. Od začátku jsemnevěřícně koukal hlavou na hlavního hrdinu kterej přehrával neuvěřitelným způsobem. A ta jeho manželka byla na facku, ale pak najednou akce a hrdina se objevý v šortkách v lese, to už jsem nevydržel a spíše se neustále smál, takový těsný šortky:-D Akce je tu dost je sice dost nedodělaná, jako třeba když se mlátí tak se sotva dotknou ale svůj účel splnila.Navíc již 100x zmíněná useknutá ruka neměla chybu a ten finální výkřik? No prostě bomba. Film jsem si maximálně užil a kdybych byl s nějakým kamarádem tak se bavíme i bez alkoholu. ()

Reklama

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Normálně nevím, jak hodnotit. Éru tohoto skvostu jsem nezažil, takže nostalgie zde není, ale i přesto bych rád hodnotil výš. Na druhou stranu buďme objektivní. Podobné braky mám moc rád, jenže bývá u nich vzácností, abych se bavil od začátku do konce a to neustále. Tady máme absurdního tarzana v šortkách, starý dobrý dabing ("chcípneš" nebo "ty svině") a motivační retro hudbu. Chybí mi ale něco víc, třeba gore nebo větší variabilitu zabíjení. Ruka byla skvělá a body count je hodně vysoko, ale většinové zabíjení nožem začne rychle nudit. 3+* ()

bratr.Milan 

všechny recenze uživatele

Ách, ty vzpomínky! Viděl jsem tento filmový počin během mého dospívání, když ho koupil můj otec na videokazetě. Ani tehdy mě nijak zvlášť neoslovil, ale rozhodně ve mě zanechal hlubokou stopu. Pocity z jeho sledování bych popsal asi jako "plavat v želatině". Nedávno jsem se k němu za zvláštních okolností znovu dostal, tak jsem si pustil pár scén. Na celý film se už nepodívám ani z nostalgie. ()

p.i.t.b.u.l 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl jeden z prvních filmů, které jsem si půjčil z videopůjčovny. Ve své době, kdy světu vládli Rambo a Komando, byl i tento film, jedním z mnoha, který mně utkvěl v paměti. Dlouho jsem si nemohl vzpomenout na jeho název, jen jsem si vybavoval určité scény. Až do dnes. Často se nestává, že bych komentoval takto staré tituly, ale z nostalgie k VHS jsem se rozhodl přidat komentář i k tomuto filmu. Dnes bych se takovému filmu vysmál. Není snad nic horšího, než když jeden chlápek porazí celou armádu za použití nekonečné munice v jednom zásobníku. Tak typické u akčních filmu v 80.letech. Nicméně některé scény byly povedené a na svou dobu to byl v celku slušný biják. Nechyběla akce, napětí, hlavní hrdina byl sympaťák. Dnes by to byl odpad se vším všudy. Kdysi, to byl solidní akční snímek, který úspěšně koloval videopůjčovnami. Na svou dobu 60%. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama