Reklama

Reklama

Smrtelná kořist

  • USA Deadly Prey
Trailer

Brutální skupina žoldnéřů unese lidi, které chce použít jako živé terče při výcviku svých jednotek. Ovšem únosem Michaela Dantona udělali velkou chybu, role se obrací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nejbéčkovatější béčko,všech béček.Nemá smysl mluvit o neexistující logice,či scénáři,který nabízí vela vtipných dialogou :D Svým způsobem nejpříšernější sračka kterou sem kdy viděl,kde blonďatej plájboj hopsá lesíkem v upnutých jeansech ( jistá skupina diváků jistě bude spokojená ) a při tom těmu nejšílenějšími a nejbrutálnějšími metodami kosí stovky tupých komparzistů v maskáčích.Nehorázná vykrádačka Ramba,mixlá s Komandem.Celou stopáž jsem se brutálně smál,což jistě kdysi tvůrčí záměr onanistických,militantních,vidláckých američanů,kteří tohle stvořili nebyl.Co se ovšem musí tvůrcům nechat je,že je netížila žádná omezení a vyřádili se pekelně,končetinama se umlacují lide,šípy lítaji do krku,očí,střeva lezou kudy plájboj chodí a dokonce se tu dočkáme i hódně překvapivých momentek a nemilosrdně se tu poravují i ženy.Jako jestli si řikáte milovník béček a neviděli jste Smrtelnou Kořist,neviděli jste nic,béčko s tak velkým Bé,že zněj je dokonalé video Zetko :D 1 krvavou * za nečekaný finiš a že sem se plných 88 minut dokonale pobavil,nad jeho zhovadilostí. ()

Thewitch 

všechny recenze uživatele

Naleštěný Ken v upnutych trenkách číhající v supertajným křoví s vchodem velkým jak kráva hned vedle tábora, kde sídlí banda drsných žoldáku, kteři se ho snaží ulovit a zabít. V hlavnich rolích: Ken-vynašeč odpadků; Hloupá blondýna, která se neumí doma zamknout; Tchán správňák, který ví kde hledat; Drsnak bez ruky; Uřiznutá ruka; Jirka Pomeje. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak utikej! za tohle chcipnes! kult nade vsechny ultra lacine spatne amaterske brutalni sproste a navykove zabavne uz ve skolnich letech jsme z kamosem ulitavali na tomhle grandioznim braku ktery je neuveritelnou story o svalnatym chlapkovi v kratkych sortkach co pobiha po lese klade pasti likviduju armadu zoldaku a hlaskuje jak o zivot tohle dilo snad nejde ani zaradit do nejakeho podzanru akce tohle je samostatna kategorie kdo na tom nevyrostl nepochopi pomalu kazda hlaska z tohohle bijaku ma status kultovni Prior udelal poradnou diru do sveta zetkarskych filmu a tohle je bezkonkurencni kral akcnich filmovych trashu tak k certu se zdravym rozumem a hura na hodnoceni plnym kotlem dat neco jinyho mi moje presvedceni a nostalgicka vecna laska z detstvi zakazuje ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Blonďatej Rambo z vizáží seriálovýho Tarzana(Wolf Larson) killí jako Arnold v Komandu a příběh podobnej jako ve filmu Hra o přežití(1994) nebo Živý terč(1993). To vše z minimálním rozpočtem. V podstatě na koleni. Tenhle film tudíž spadá do béčkové, možná až cečkové kategorie filmů a tak je potřeba k němu přistupovat. Kdybych ho viděl v dobách kdy jsem sjížděl komando(a podobný akční fláky té doby) tak bych asi slintal blahem a Michael Danton(Ted Prior) by pro mě byl neskutečnej řízek. Tenhle film se mě ale v té době úplně minul a do této doby jsem o něm vlastně ani neslyšel. Škoda, že už mě tyhle filmy dnes neuspokojí tak jako za mlada. Dokážu pochopit odpadový hodnocení a chápu i ty co to berou jako trashovej kult. Kdybych to viděl za mlada asi bych i já měl tenhle film za kult. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem sledoval někde ve čtyřech letech. Je pravda,že slovům jako. "Kurva." "Ty zkurvisinu." Jsem nijak nerozumněl,ale brutální scény mi zůstaly v hlavě. Skvělý Rambo a Comando do hromady a i teď v dospělosti,když se na to podívám má to stejný účinek,takže hodnotím bez nostalgie. Na lásku tu není místo,manželka hlavního hrdiny zařve na konci v rukách hlavního zabijáka,který si uštědří poznámku. "Kurvo". Pochybuju,že by tohle by šlo natočit s nějakým Bradem Pittem nebo podobným manekínem. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno