Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každý chce milovat a být milován. Francouzská hořkosladká komedie.  Číšník Antoine je zosobněná laskavost a nikomu nedokáže nic odmítnout. Jednoho dnes narazí v parku na zoufalého Louise, který se chce oběsit. Antoine mu jeho úmysl rozmluví a rozhodne se mu pomoci. Do té doby žil Antoine jistým, radostným životem a vše se mu dařilo. Ale příchodem Louise, který se nějak nemá k odchodu, je v jeho životě najednou všechno jinak. Dokonce i v lásce ztrácí svou jistotu. V hlavních rolích této milostné komedie se objeví francouzské herecké hvězdy - Daniel Auteuil a José Garcia. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Piškotka 

všechny recenze uživatele

Roztomilá komedie plná trapasů a trapásků, Frantíci to zkrátka umí. Podlehla jsem prostředí restaurace, která má svého someliéra a vinný sklep. I francouzská mentalita je mi více než sympatická, proto má film u mě velké plus, stejně tak D. Auteuil. Výtečně zahrál věčně pobíhajícího pikolíka a po práci lepiče zlomených duší. Až se trochu chlapec zamotal. Konec nečekaný, já být Louisem, zakroutím mu krkem jako když ždímám hadr. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Antoine (výborný Daniel Auteuil) je nesmírně hodný a obětavý človíček, jehož jediný problém je, že neumí říct důrazné „ne“. Při záchraně smolaře Louise (José Garcia) jde z maléru do maléru a čím víc se snaží situaci vyřešit, zabředává až po krk do vlastních problémů.. Přiznávám, že jsem se celý film usmívala na obrazovku a ten „karambol“ si užila.. Mimochodem moc pěkná restaurace a přepychový vinný sklípek.. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Jaké je to kuře ?“ ----- "Mrtvé.“ ----- Navzdory celkem povedenému začátku se jedná o komedii, která mě minula s jasně patrnými známkami únavy, nic po sobě nezanechala a já nemám potřebu se za ní ohlížet. Nepřinesla mi žádnou extra velkou porci veselí a nevyvolala ani výrazně kladné emoce. Možná i proto, že jsem k oběma hlavním "hrdinům“ pociťovala mírnou nechuť, přes kterou jsem se nedokázala přenést. Ale milá Blanche měla evidentně jiný názor ... 2,5* ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Je trochu škoda, že nakonec napíšu, že to byl naprosto průměrný film. Ta hlavní myšlenka je poměrně netradiční, výkony hlavní trojice taky velmi dobré, pár vtipných momentů se taky našlo, ale já nevím, nevím, docela podstatnou část filmu jsem se až nudil a chvílema to bylo docela až trapný. Hlavně v první půli jsem si říkal, že takovýho "kamaráda" bych asi pověsil sám. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Prý má jít o komedii s francouzským šarmem.Bohužel,jediným francouzským šarmem oplýval představitel hlavní role Daniel Auteuil,ve filmu však byl problém onen šarm najít.A přitom to z počátku vypadalo,že se bude jednat o slušnou podívanou /scéna u babičky/.Pak si na další úsměvnou scénu musíte počkat.Celý děj je roztrhaný ve směru,kterým se ubírá a neustále jsem se musel ptát zda je o komedii,tragikomedii,hořký příběh,či romantiku.Nezabírá ani velmi barevná kamera a hudba,která působí nesměle,jakoby podtrhovala herecký výkon José Garcii,než děj samotný.Tomuto filmu chybí kompaktnost a drive,byť pár svěžích momentů uvidíte. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama