Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lizzie se nepovedla maturita, ale smůla se na ni lepí i nadále. Už se nemůže dočkat, až vypadne z Ameriky a hlavně od domýšlivé spolužačky Kate. Jede s kamarády na prázdniny do Říma. Jenže Kate se chystá na stejnou cestu, a co je horší, obě budou muset sdílet pokoj. Situaci alespoň trochu zachraňuje její nejlepší kamarád Gordo, který hned první den vezme Lizzie na velkou vyhlídkovou cestu po městě končící u slavné fontány di Trevi, která údajně plní přání. A právě tady se Lizzie setká s hvězdou italské pop music Paolem Valisarim, jenž ji omylem považuje za svou partnerku, populární zpěvačku Isabellu Parichi, která jako by jí z oka vypadla. Netrvá dlouho a Lizzie prosí Gorda, aby jí pomohl vymyslet způsob, jak uniknout bdělému oku jejich vychovatelky, aby mohla jít na rande s Paolem. Ten ji vezme na projížďku kolem Říma a požádá ji, aby s ním vystoupila místo Isabelly na slavnostním předávání hudebních cen. Lizzie po krátkém váhání souhlasí a vzápětí je vržena do víru života italských celebrit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek je holčičí, veselý, místy ztřeštěný a plný naivity, kde nechybí ani populární pop music. Studio Walt Disney to však jinak neumí a tak je určen jen pro určitou část dívek v pubertě, kteří mají sny a přejí si, aby se stali skutečností. Ano, příběh je o splnění amerického snu, tedy nic pro Evropany. ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Absolutne SKVELA prazdninova komedie doplnena o uzasnou hudbu. V prubehu jsem chtel dat 4 hvezdicky nebot mne tam vadila az prilis napjata atmosfera, byt bylo od zacatku jasne jak to dopadne. I tak jsem se ale trasl jak u nejakeho hororu. Po vynikajicim HAPPY ENDu bych dal nejradeji 6 hvezdicek. Ted po titulcich a po vyprchani endorfinu davam 5 hvezdicek (ostatne jinak by to ani neslo) ()

Reklama

misulka03 

všechny recenze uživatele

Jste krásná a všemi obletovaná dívka a když jedete do Itálie na prázdniny, co se vám tak může přihodit, že by se tam našel někdo do koho byste se mohli zamilovat a prožít s ním nezapomenutelné prázdniny?? Stále dokola a dokola. Nezajímavé, už na počátku víte, jak co dopadne, takže divák nemůže objevit něco, co by ho zaujalo nebo dokonce překvapilo. A k tomu hezounká Hilary Duff, která je tak milounká až mi leze na nervy. Jediné plus tohoto filmu je, že u toho člověk nemusí přemýšlet, a to ani trošičku. Takže uděluji hvězdičku aspoň za tu práci, kterou s tím lidé měli. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +Hilary Duff a Brendan Kelly, hudba, velké finále, pěkná Itálie a některé scény -křečovití, trapní a dementní herci, slabé postavy/// Opravdu vím proč mám rád tuhle holku. Narozdíl od jiných hereček jsou její filmy hudebně laděné a to vždy přidá na zážitku. To ovšem tentokrát nezabrání výslednému dojmu, který jen mírně nadprůměrný, hodně to totiž kazí herci. A vskutku první hodina je úplně mimo mísu./// Celkem 57%/// ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Jedna romantická komedie, pro mladé diváky (teenagery). Poznámka: Film je třeba hodnotit jako mladý divák, a nejlépe dívka. OSTATNÍM SE LÍBIT NEBUDE! Proto na to nekoukejte! Krásná hudba. (Soundtrack 👍) Dokonalé scény. Parádní příběh. Herecké výkony dobré. Prostorový zvuk super (Hudba) Poznámka: Krásné herečky jsou důvod, proč jsme to dříve sledovali. 😄 (Hlavně pak Hilary Duff, byla dobrá volba.) 👍 Nechybí zde humor, přátelství, láska, ani jiné běžné věci, co zde čekáte od romantické komedie. 🙂 Panika začíná, když se objeví princ na bílém koni. Nebo vlastně na skútru. A také sledujte malou animovanou postavičku, co je vnitřním hlasem Lizzie. 👀 Poznámka: Ta učitelka je super. Hvězdiček 4 ()

Galerie (69)

Zajímavosti (4)

  • Napriek tomu, že Hilary Duff hrá postavu Lizzie aj Isabelly, tak vokály Isabelly v origináli spieva jej staršia sestra Haylie. (Mandragor)
  • Natáčelo se v Římě (Itálie), Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Pro lepší odlišení postav Lizzie a Isabely, ztvárněných Hillary Duff, se při dabování filmu rozhodla režisérka českého znění Lucie Svobodová obsadit Andreu Elsnerovou pro roli Lizzie a Jitku Moučkovou pro roli Isabely. (funhouse)

Reklama

Reklama