Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lizzie se nepovedla maturita, ale smůla se na ni lepí i nadále. Už se nemůže dočkat, až vypadne z Ameriky a hlavně od domýšlivé spolužačky Kate. Jede s kamarády na prázdniny do Říma. Jenže Kate se chystá na stejnou cestu, a co je horší, obě budou muset sdílet pokoj. Situaci alespoň trochu zachraňuje její nejlepší kamarád Gordo, který hned první den vezme Lizzie na velkou vyhlídkovou cestu po městě končící u slavné fontány di Trevi, která údajně plní přání. A právě tady se Lizzie setká s hvězdou italské pop music Paolem Valisarim, jenž ji omylem považuje za svou partnerku, populární zpěvačku Isabellu Parichi, která jako by jí z oka vypadla. Netrvá dlouho a Lizzie prosí Gorda, aby jí pomohl vymyslet způsob, jak uniknout bdělému oku jejich vychovatelky, aby mohla jít na rande s Paolem. Ten ji vezme na projížďku kolem Říma a požádá ji, aby s ním vystoupila místo Isabelly na slavnostním předávání hudebních cen. Lizzie po krátkém váhání souhlasí a vzápětí je vržena do víru života italských celebrit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Zkoušel jsem, přemáhal se a nakonec to vydržel až do konce. Hurá. Že to ale dalo zabrat! Musím přiznat, že se mi ta myšlenka celého filmu z popisu docela líbila (vlastně mě zajímala jen jedna věc, co to pro Američany znamená "zažít dobrodružství" - a byla to jen další variace na americký sen). Bylo jasné, že nepůjde o nic jiného než čistou naivitu, ale i přesto jsem byl zvědav, jak se to scénáristovi povede zrealizovat. Bohužel musím konstatovat, že se toho více nepovedlo než povedlo. Škoda. Kromě Hilary Duff ve filmu nebyla jediná postava, která by udržela mou pozornost na obrazovce, ba co víc – kterou bych si po závěrečných titulcích pamatoval. A co hůř. Dokonce mám problém vybavit si jednu jedinou scénu, která mě zaujala. A jo, vlastně tam jedna byla. Ten závěrečný koncert měl docela šťávu, muzika dobrá. Když už jsme u toho, soundtrack nebyl z nejhorších (tím ale výčet veškerých pozitiv končí). Takže jedna hvězdička za hudbu a jedna za Hilary, která se snažila, sic ji síly stačily (přece jenom zahrát dvojroli dá zabrat), ale utáhnout tak příšerný kolos na svých něžných dívčích ramenech bohužel nedokázala. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

No byla to strašná bída, kterou vždy šlo dát ještě o úroveň ,,výš,, pomocí té kreslené postavičky. Celý tento film jsem protrpěl pouze skrze krásnou mladou Hilary Duff. Jako scénář tu prakticky nebyl - přijede do Itálie tam ji hned sbalí místní hvězda č.1 , aby nakonec dorazila další hvězda a jí pomohla na pódium před fůru diváků, aby ukázala jak umí ,,skvěle,, zpívat a v neposlední řadě tu je logicky nevýrazný kamarád, který Hilary tajně miluje celý život.. No prostě náročná podívaná. A herci tu jsou hodně mizerní. 1z5 (za vzhled Hilary Duff) ()

Reklama

xenopus 

všechny recenze uživatele

Jejda, to je tak blbé a předvídatelné až se těžko hledá přívlastek jako co vlastně... Ale vyloženě blbě to zase neuráží, svou stopáží je akorát, herci kdovíjak nepřehrávají a celkově je to příjemné... Je to málo, ale někdy jsem schopen přimhouřit oči i nad zjevnými logickými nedostatky. Slabší **, možná bych dal i odpad, ale to bych to musel sledovat celé od začátku od konce a plně se na to soustředit. Mezi přepínáním jiných programů a spánkem mi z toho holt vyšlo tohle. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Strašný kousek, zápletka je mírně řečeno přiblblá a samotné zpracování hodno filmu pro naivní, neposkvrněné, uměle dokonalé a intelektuálně nepříliš vyvinuté americké dětičky, čímž ostatně Italské prázdniny mají asi být, takže vlastně nakonec nic proti ničemu, ale jestli je vám víc než třináct, tak nedoporučuju. ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Aaaaaaaaaaaaaaaaa, ne, prosím už dost! Závěrečná píseň z tohoto monstr díla má takovou sílu a je tak neskutečně vlezlá, že nepomahá výplach alkoholem, poslech MERZBOW, ani klid na lůžku. Možná amputace, ale to jsem zatím nezkoušel. A výraz "překvapená pyča" tvář Hilary Duff neopustí celý film. Ona se vůbec dost diví. Já vlastně taky. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (4)

  • Pro lepší odlišení postav Lizzie a Isabely, ztvárněných Hillary Duff, se při dabování filmu rozhodla režisérka českého znění Lucie Svobodová obsadit Andreu Elsnerovou pro roli Lizzie a Jitku Moučkovou pro roli Isabely. (funhouse)
  • Napriek tomu, že Hilary Duff hrá postavu Lizzie aj Isabelly, tak vokály Isabelly v origináli spieva jej staršia sestra Haylie. (Mandragor)
  • Natáčelo se v Římě (Itálie), Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama