Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý zpěvák (Justin Guarini) z Texasu se na skvělé párty na pláži na první pohled bláznivě zamiluje do rozkošné studentky z Pensylvánie (Kelly Clarkson). Než se však jejich začínající láska dostane ke slovu, čeká ji ještě řada nedorozumění a nečekaných zmatků! (oficiální text distributora)

Recenze (47)

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Keď vtedy celá mládežnícka Amerika šalela po priamych prenosoch Superstar, prečo si nezašla aj na tento film, aspoň zo zvedavosti? Pokrytectvo, alebo len vycítenie, že film stojí za prd? Herecký predstavitelia majú síce tanečné ( hlavne ) a spevácke ( priemerné ) prednosti, ale to herectvo...to herectvo, herecký som napísal len preto, aby sa vedelo, o kom píšem. Od odpadu to neudrží ani zopár nečakane vtipných scén ( jedna - dve ) a ani tá sexy policajtka stále v strehu. ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Snímek natočený jen proto, že zde byli nějaké "hvězdy", které se právě zrodily a zrovna letěly, a tak bylo potřeba je trochu vydojit, aby se nenechaly peníze jen tak ležet. Herecky na prd, hudebně je to fajn, ale tak jen proto, aby je člověk slyšel zpívat, asi nemá cenu se dívat na takovou rychlokvašku, která nechutná dobře. ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Už názov veľa napovie... teamu okolo vizáže Kelly by som teda asi kvalitne prehovorila do duše. Inak sa striedajú scény pozerania do mobilu so scenámi urazeného odpochodovania nasledovaného spevom a do toho občas nejaká prudko farebná a tanečná (synchronizovane na kameru) party pri bazéně... Tak už vás láka si to pozrieť?:-) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +Kelly Clarkson ujde, některé písničky -naivní, hloupoučký, přeslazený až z toho škrabe v krku, takový je tento film/// První momenty byly dobré. Je to ten styl hudebních filmů jaké mám rád. Moderní, romantický, s dobrou hudbou, zpívájící hlavní hrdinkou. Prostě pohoda. Ovšem netrvalo dlouho a celá ta rozjařenost filmu mi začala hodně vadit. Pokud bych srovnal se sérií filmů Muzikál ze střední, tak tento se může jít zahrabat. U sledování mě tak nějak napadlo, že asi každá Pop Idol si můsí v nějakém tom filmu zahrát, aby zjistila, že umí jen zpívat, ale s hraním je to horší. Tohle tvrzení ostatně dokazuje i to, že jen málokterá zpěvačka si po jednom filmu natočí dalších 5. Ale co na odpad to rozhodně nevidím. Celé se to dá přežít, trvalé následky to na mě nezanechalo a při častém kroucení hlavou jsem se asi i bavil./// Celkem 44%/// ()

Brygmi odpad!

všechny recenze uživatele

Vítejte ve světě Paris Hilton! Californie, písek, moře, párty, alkohol a nedostatek inteligence! Všichni tu jsou polonazí, opálení a krásní (tedy paradoxně až na hlavní představitele). Chatrý příběh o "pravé lásce" doplňují písně z toho nejhoršího popového dna. Nezasmála jsem se ani jednou, zato úšklebků bylo nepočítaně. To se raději kouknu po stopadesáté na Pomádu, než ještě jednou na tuhle hloupou frašku. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel ve Fort Lauderdale, v Hollywoodu a v Miami na Floridě. (rafix)
  • Produkční společnost nepovolila projekce pro kritiky. (Avalon820)
  • Film se od své premiéry v kinech začal prodávat na DVD, na která byl i původně určen, po pouhých 29 dnech, což ve své době představovalo rekordně krátkou dobu. (Avalon820)

Reklama

Reklama