Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý zpěvák (Justin Guarini) z Texasu se na skvělé párty na pláži na první pohled bláznivě zamiluje do rozkošné studentky z Pensylvánie (Kelly Clarkson). Než se však jejich začínající láska dostane ke slovu, čeká ji ještě řada nedorozumění a nečekaných zmatků! (oficiální text distributora)

Recenze (47)

Lemralina odpad!

všechny recenze uživatele

Tato mistrně natočená podívaná potěší nejednoho náročného diváka především hloubkou svých myšlenek, podařeným scénářem a neotřepanými romantickými scénami. Milovníci zapadajících sluncí budou nadšeni atmosférou západů slunce nad smogem zahaleným Miami, pro dámy je tam spoustu do půl těla svlečených pánů a pro pány spoustu spoře oděných dam. Atmosféru dokonale dokresluje podařená muzika, jejíž texty jsou vskutku originální. Režisérovi se povedlo vyhnout snad všem možným klišé, které v žánru romantických komedií tak často vídáme. Nenapadá mě nic, co filmu vytknout- královsky jsem se bavila. Snad jen to, že co se hodnocení na csfd týče, je film značně nedoceněn. Těch 11% si fakt nezaslouží- i 5% by bylo moc... :-D ()

numan odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto odporná americká mládežnická s*ačka se zpěvy ve stylu módního árenblít. V zájmu zachování duševního zdraví nedokoukal. Pokud patříte mezi lidi, který maj zvýšenou citlivost na stupidní filmy, rozhodně si nepouštějte ani minutu - je to tak neuvěřitelně blbý, že to pravděpodobně může i zabíjet. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Holčičí záchody mívají tajný východy." Když už nic, tak alespoň několik poučení tohoto typu jsem dostal a pokusím se je ve svém dalším životě nějak plnohodnotně zúročit. Jinak jsem viděl jen mladé, vymodelované, uvnitř lebky přirozeně tupé hezounky poskakovat v kýčovitě reklamních prostředích a popěvovat si songy, které měly šanci zaujmout zcela jinou cílovou skupinu, než jsem já. Nicméně jsem přibližně věděl, do čeho jdu, takže se můžu zlobit jen na sebe, že jsem se na tu pláž vydal. ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle a spoustu podobnych davali kazdou sobotu na prime dopoledne. To byl muj, takze jsme zapl televizi a s ocekavanim hledel na to, co prijde. Jednou prislo tohle, nechci ani moc vyslovovat pojem "film", tohle ma k nemu docela daleko. KDyz pominu sileny zpev hlavniho hrdiny a velke herecke nedostatky Kelly Clarkson, co vznikne? Porad nic lepsiho! 0/10 ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +Kelly Clarkson ujde, některé písničky -naivní, hloupoučký, přeslazený až z toho škrabe v krku, takový je tento film/// První momenty byly dobré. Je to ten styl hudebních filmů jaké mám rád. Moderní, romantický, s dobrou hudbou, zpívájící hlavní hrdinkou. Prostě pohoda. Ovšem netrvalo dlouho a celá ta rozjařenost filmu mi začala hodně vadit. Pokud bych srovnal se sérií filmů Muzikál ze střední, tak tento se může jít zahrabat. U sledování mě tak nějak napadlo, že asi každá Pop Idol si můsí v nějakém tom filmu zahrát, aby zjistila, že umí jen zpívat, ale s hraním je to horší. Tohle tvrzení ostatně dokazuje i to, že jen málokterá zpěvačka si po jednom filmu natočí dalších 5. Ale co na odpad to rozhodně nevidím. Celé se to dá přežít, trvalé následky to na mě nezanechalo a při častém kroucení hlavou jsem se asi i bavil./// Celkem 44%/// ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Sountrack k filmu nebyl nikdy vydán, jelikož produkce nechtěla, aby se hudba z tohoto filmu stala debutovým albem hlavní pěvecké dvojice. (Avalon820)
  • Produkční společnost nepovolila projekce pro kritiky. (Avalon820)
  • Film se natáčel ve Fort Lauderdale, v Hollywoodu a v Miami na Floridě. (rafix)

Reklama

Reklama