Reklama

Reklama

Zbožňovaný

  • Česko Božský děda (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Uznávaný a všemi oblíbený pediatr Zdeněk (Jiří Bartoška) jde do důchodu. Celý život byl vyhlášeným lékařem nemocnice a nyní se těší na zasloužený odpočinek. Ještě víc se však těší jeho rodina – manželka Olga (Zuzana Kronerová), která se už nemůže dočkat až o něj bude pečovat, stejně tak jako jeho dcera Zuzana, jejíž manželství s Karlem (Jiří Langmajer) se nedávno rozpadlo. Nejvíc nadšená je však Zdeňkova vnučka Aneta (Martina Czyžová), která dědu vždy považovala za svůj velký vzor a píše o něm seminárku do školy. Jenže Zdeněk není tak dokonalý, jak se zdá. Má jedno velké tajemství. Už téměř 40 let udržuje milenecký poměr s ortopedkou Danou (Ivana Chýlková). A Dana samozřejmě očekává, že na ni Zdeněk teď bude mít konečně víc času. Na Zdeňka tak čekají pěkně horké chvilky a rozhodně ne bezstarostná pohoda, kterou si plánoval... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (144)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

K pozretiu filmu ma dohnalo to, že tu hrali známy herci, ktorí ma poslednej dobe vo filmoch bavia. Lenže tento film nemá naozaj čo nove ponúknuť a ide linkou dlhoročnej nevery, ktorá keď vyjde na svetlo, tak rozbehne kolotoč ďalších tajomstiev a klamstiev. Vtipných situácii je tu naozaj malo a aj tak v pohode hrajúci herci tu boli nejako zaskočený a strnulý, asi ani im samým sa scenár nepáčil a na ich výkonoch to bolo aj poznať. Ale aspoň Langmajer tam bol celkom cool a to asi preto, že tam jediný mal aj celkom vtipnú rolu, lebo ostatný tam boli hlavne na moralizovanie a šarvátky. A scéna skoro vo finále, kde J. Bartoška zoberie auto, od šoféruje ho, nasadne do vozíka, ale ako to urobil divák nevidí a myslím si, že diváka by to rozhodne zaujímalo. Lebo ako príde k bráne, už sa záhadne ani sám nepostaví a všade ho musia prakticky nosiť a aj keď ma úplne odstavene nohy, plyn, spojka a ostatne úkony zvládol až po dvere, potom už ani ťuk. Práve táto totálne tupá scéna zariadila, že dávam  2*. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Do tej štvrtej hviezdy tu čosi chýbalo, ale ja osobne som sa pri tomto snímku bavil. Pretože je to snímok civilný s príjemnou atmosférou a aj hereckým obsadením. Navyše musím vyzdvihnúť skvelú hereckú show v podaní mojej obľúbenej Zuzky Kronerovej. To, že tu bolo množstvo klišé, ok, ale zas k takémuto žánru to jednoducho patrí. Podstatné je, že som sa pri filme necítil trápne a ozaj som si oddýchol. 65 % ()

Reklama

Krtisko 

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné, kolik děje dovede zahrát jen několik dobře vybraných herců. Zaujal mě i výběr 3 generací žen jedné rodiny, které do sebe typově naprosto zapadly. Úžasný herecký výkon podala ve své záporné roli paní Chýlková, které je mi nakonec až líto, protože v očích diváků jí takto dokonale zahranou sobeckou mrchu už nikdy nikdo neodpáře. Věřím, že si roli užila. Děkuji tvůrcům za pěkný zážitek a happy end. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se nepovedlo. Kompletně celá rodinka se chová jako blázni vypuštění z blázince. Vnučka se chová jak stará panna poprvé slyšící o nevěře, dcera má všechno na háku a vesele trajdá po koncertech, matka/babička o všem sice ví, ale chová se jako ukřivděná nána. Jediná trošinku normální je postava Langmajera, ale taky žádná sláva. Scénář úplně mimo - Zdeněk po mrtvici sám odejde z bytu, poskládá vozík, dá ho do auta, v autě sám dojede domů, vyndá vozík, sedne do něj a pak ho jako musí dva lidi dotáhnout domů? Zuzana trajdá všude možně, její nový nápadník ji podvede, ona úplně přehlíží docela fajn lékaře a ke konci to vypadá že se zase vrátí ke Karlovi..... Proč, já se ptám proč? Bohužel ani dobré herecké obsazení to nevytrhne, Bartoška tři čtvrtě filmu slintá a kouká do blba, Chýlková hraje klasickou mrchu jako vždy, Hřebíčková taková nemastná neslaná, Kronerová se mi líbila jen při telefonátu s dcerou - tam byla skvělá, Langmajer průměr - jeho pěvecké číslo bylo dobré. Škoda, potenciál na dobrou komedii to mělo. Dle mého názoru se příliš dbalo na to, aby to nebyla ryze komedie a to byla chyba. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ne úplně potřebná komedie, která vlastně pořádně ani neví, jestli komedii chce být. Langmajer s Hřebíčkovou nesmí chybět, ani kdyby se točil remake O pejskovi a kočičce - Bartoška s Kronerovou v pořádku (to jsou prostě herci) – zbytečný Kozub (když nevíš kudy, strč tam Štěpána, ať ti udělá blbečka) - Chýlková vynikající (držák filmu) – a nekomplikovaný Kolečko, jehož prvotní plány se, jak už si poslední dobou zvykáme, mění v UHO…………a nebo to je možná znojemská. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo během srpna a září 2020 v Praze a okolí a film se podařilo dokončit těsně před vyhlášením bezpečnostních opatření vlády proti šíření Covid-19. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno