Reklama

Reklama

Utržený ze řetězu

  • Francie Danny the Dog (více)
Trailer

Mafián Bart půjčuje peníze. A umí se postarat, aby mu je dlužníci vrátili i s tučnými úroky. Přijde vždy se svým poskokem Dannym, který je skutečné polozvíře. Když mu Bart sundá obojek, každého, kdo je v dosahu, zmlátí nebo zabije. Jeho život však není žádný med. Mlčky vegetuje v psím kotci. Nemluví, možná to ani neumí, nebo jen málo. Jednoho dne vejde ladič pian Sam do místnosti, kde Danny čeká na svého pána před výpravou za dlužníky. V Dannym tóny nástroje probudí zvědavost, zbytky lidskosti. Přisedne si a pomáhá Samovi ladit... Náhle zazní signál a Danny musí běžet na pomoc Bartovi. Danny s Bartem a jeho poskoky odjíždějí a po cestě se zastaví ještě u jednoho zlatníka, který dluží peníze. Bart opět vypustí Dannyho a zákazník v obchodě Wyeth je svědkem rvačky. Danny se zákazníkovi líbí, a tak navrhne Bartovi obchod: Wyeth totiž pořádá tajné souboje na život a na smrt. Bart přijímá a přivede Dannyho na zápas... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (625)

petero 

všechny recenze uživatele

Našťastie film má prekvapivo slušný dej, potom aj tie boje majú svoj význam. Bitky sú veľmi zručne nasnímané, no miestamy dosť sterilné, ale čím sa blíži koniec tým sa zlepšujú. Jet Li to zahral skvele, na neho skvele; no keby tam hral nejaký iný herec tak by jeho výkon bol dosť trápny. Bob Hoskins a jeho hláška "Čo mi funíš do ucha...!?" sú stobodové. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Solidně natočené, s velice jednoduchým scénářem a střídmě vyznívajícím poselstvím (rodina, přátelství, láska). Oceňuji minimum zpomalených záběrů, potažmo počítačových triků, což dokazuje, jak dobrý Jet Li v bojových uměních skutečně je, ale kvalita akce ani zdaleka nedosahuje vrcholu, což už Jeta Li bude s největší pravděpodobností nikdy nepřekonaná Lethal Weapon 4. Je zde znát Francouzská škola a celek vyznívá přece jen spíše evropským stylem, přesto je na mě tenhle akčňák až příliš jednoduchý a konzervativní. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Klasicky kvalitní, ale už ničím překvapující Jet-Li-ovský akční nátěr, chabě maskovaný vyšším poselstvím v podobě nezpochybnitelných myšlenek o potřebě přátelství, lásky a skutečnosti, že správná rodina je člověku vždy oporou. Zůstaje pouze u tohoto sdělení v čele se vždy skvělým Freemanem, byl by to skvělý film. Ale v kombinaci s křupáním všech možných končetin jde ve výsledku o další šunt Made by Besson na jedno shlédnutí. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by mohl mít podtitul "Jet Li:Vzkříšení", protože to na to doopravdy vypadá. Už jsem ani nečekal,že se Jet dostane z toho Hollywoodskýho béčkovýho bahna,do kterýho se dostal. Pro svoji resustitaci si zvolil Evropu a udělal zatraceně dobře. Jet Li se vrátil v té nejlepší formě a nebylo by dobré ho začít podceňovat. Dramatická role mu totiž dost sedí a rád bych ho ještě někdy takhle viděl. Zbytek osazenstva je ale stejně dobrý. S Freemanem se Jet nádherně doplňuje (nejen u piána) a Hoskins mě mile překvapil. K tomu si připočtěte ( jak jinak) vynikající bojové scény a výbornou hudbu Masiv Attack. Výborný zážitek, nezbývá nic jiného, než se mu zatleskat ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Oceňuji skutečnost, že v případě tohoto filmu vsadil režíser z velké části na dramatické prvky, tj. v poměru ku akci jsou zde tak půl napůl. Sice jsem tedy očekával zábavnou nepřetržitou akční mlátičku, ale když ta je přerušována smyslnými a dojemnými vážnějšími linkami, tak proč ne? Další s tímto faktem související plus se týká výborného Jeta Li, který, i když se ve filmu zrovna neukecal k smrti, podal velmi dobrý výkon. Teď si vzpomenu například na Keanu Reevese, ten občas také nepotřebuje k herectví slova, a divák mu naprosto rozumí (nepřekonanou hvězdou je ale v tomto směru Michael C. Hall). Tady platilo to samé, a slavná asijská hvězda se představuje v novém světle - ten kluk umí hrát. A nakonec Louis Leterrier si své místo mezi evropskou elitou filmařů zcela jistě zaslouží, a mě nezbývá nic jiného, než po zábavném Hulkovi čekat na další jeho pecku... ()

Galerie (44)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně bitky v supermarketu lze v pozadí zahlédnout producenta a scenáristu filmu Luca Bessona, který ten den právě přišel navšívit natáčení. (NIRO)
  • Pri autonehode je na podvozku auta možné vidieť pripevnený plech, ktorý slúži na prevrátenie auta pri nájazde na rampu. (zuzulatomas)

Související novinky

Komiksové novinky

Komiksové novinky

03.02.2007

Restarty se v poslední době těší velké divácké oblibě, je to patrné na úspěšnosti Batmana, který začíná a Casina Royale. Proč nezkusit nový přístup k látce, i když máme za sebou teprve jeden díl? To… (více)

Reklama

Reklama