Reklama

Reklama

Utržený ze řetězu

  • Francie Danny the Dog (více)
Trailer

Mafián Bart půjčuje peníze. A umí se postarat, aby mu je dlužníci vrátili i s tučnými úroky. Přijde vždy se svým poskokem Dannym, který je skutečné polozvíře. Když mu Bart sundá obojek, každého, kdo je v dosahu, zmlátí nebo zabije. Jeho život však není žádný med. Mlčky vegetuje v psím kotci. Nemluví, možná to ani neumí, nebo jen málo. Jednoho dne vejde ladič pian Sam do místnosti, kde Danny čeká na svého pána před výpravou za dlužníky. V Dannym tóny nástroje probudí zvědavost, zbytky lidskosti. Přisedne si a pomáhá Samovi ladit... Náhle zazní signál a Danny musí běžet na pomoc Bartovi. Danny s Bartem a jeho poskoky odjíždějí a po cestě se zastaví ještě u jednoho zlatníka, který dluží peníze. Bart opět vypustí Dannyho a zákazník v obchodě Wyeth je svědkem rvačky. Danny se zákazníkovi líbí, a tak navrhne Bartovi obchod: Wyeth totiž pořádá tajné souboje na život a na smrt. Bart přijímá a přivede Dannyho na zápas... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (625)

tron 

všechny recenze uživatele

Snímka s infarktovo jednoduchým scenárom sa dravo rúti naprieč dostihovou dráhou, z pusy jej fŕkajú sliny a len čo si myslíte, že to tvorcom nemá šancu vyjsť, vytasia sa s drsnými akčnými scénami, vďakabohu humoru zbaveným príbehom a drzým (ale fungujúcim) hereckým obsadením mrazivého Boba Hoskinsa a mentora Morgana Freemana, ktorých nejaký šialenec skombinoval s Jetom Li a najbizarnejšie na tom je, to funguje. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Solidně natočené, s velice jednoduchým scénářem a střídmě vyznívajícím poselstvím (rodina, přátelství, láska). Oceňuji minimum zpomalených záběrů, potažmo počítačových triků, což dokazuje, jak dobrý Jet Li v bojových uměních skutečně je, ale kvalita akce ani zdaleka nedosahuje vrcholu, což už Jeta Li bude s největší pravděpodobností nikdy nepřekonaná Lethal Weapon 4. Je zde znát Francouzská škola a celek vyznívá přece jen spíše evropským stylem, přesto je na mě tenhle akčňák až příliš jednoduchý a konzervativní. ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Luc Besson znova siahol po svojom uz raz overenom napade, a to postava , pod ktorej smrtiacim povrchom sa ukriva citliva dusa. Samozreme, toto nieje novy Leon, toto je v prvom rade akcny film. Avsak ten najlepsi, ktory Jet-Li natocil mimo azie. Jet tu podal zrejme najprecitenejsi vykon vo svojej kariere a postava mu skutocne sadla. Tento krat to nieje super-aziat, ktory vsetkych zpacifikuje pohnutim malicka (teda je, ale to nieje to podstatne:)), ale v prvom rade vyvrhel v cudom svete bez vlastneho zivota. Herecke esa ako Feeman a Hoskins su mu neochvejnou oporou a to vsetkemu ohromne pridava na posobivosti. Sice je to stale hlavne akcny film (choreograia je skvela (je to proste Yuen Woo-Ping) a podobne ako cely film na velmi drsny look), jeho neobicjna citlivost a emocny naboj ho vsak robia naozaj vynimocnym. Plus soundtrack od Massive Attacku.....skutocna pochutka ktora si koli svojej inakosti plne hodnotenie proste zasluzi. (9/10) ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Úžasná kombinace všech znaků lidské osobnosti. Hláška Jeta Liho "No killing anymore" vejde do dějin filmu. Režisér vynikajícího Kurýra nám naservíroval další neuvěřitelně kvalitní snímek, který budete mít rádi. Stává se z něj sakra skvělý režisér! Každý charakter je zde něčím vyjímečný a to je jen a jen dobře. To ani nemluvě o choreografii soubojů, které jsou ty nejlepší z poslední doby. Dobrá práce!!! ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Skvělá akce naroubovaná na prostej příběh o tom, jak chudák k rodině přišel. Je lepší neřešit, jaká to byla náhoda, že natrefil zrovna na dvojici takovejch samaritánů, nebo že všechny tyhle dost hlučný přestřelky a demolice činžáku probíhaly v klidný bezpolicejní atmosféře. Není to žádnej originální snímek a ani si na něj nehraje. Jde spíš o to, jak se to celý naservíruje. A dopadlo to dobře. Akce je správně drsná, (např. parádní bitka na hajzlíku), kamera výborná, hudba skvostná (Massive Attack) a herci příjemný. Jet Li-ho role tentokrát vyžaduje krom kopanců i emoce, což se Jetovi docela zdařilo, nasadí si výraz nakopnutýho štěněte a je fakt roztomilej puppy, zralej k adopci. Hoskinsoj se podařilo zahrát libovýho hajzla a Morgan Freeman špatně hrát neumí. Líbilo se, obzvlášť beru-li v úvahu ostatní počiny Bessona či Leterriera, v tom případě jasný nadprůměr. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (13)

  • Za choreografií akčních scén stál Woo-ping Yuen, čínský mistr, mezinárodně proslulý prací na hitech jako např. Matrix (1999, 2003, 2003), Tygr a drak (2000) či Kill Bill (2003, 2004). (NIRO)
  • Ve scéně bitky v supermarketu lze v pozadí zahlédnout producenta a scenáristu filmu Luca Bessona, který ten den právě přišel navšívit natáčení. (NIRO)
  • Lefty (Dylan Brown) používá dvě pistole Vektor SP1 Sport ráže 9x19mm. (dc125)

Související novinky

Komiksové novinky

Komiksové novinky

03.02.2007

Restarty se v poslední době těší velké divácké oblibě, je to patrné na úspěšnosti Batmana, který začíná a Casina Royale. Proč nezkusit nový přístup k látce, i když máme za sebou teprve jeden díl? To… (více)

Reklama

Reklama