Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte v tropickém ráji, v letovisku patřícímu Petu Coconutovi, kde pro pití nemusíte chodit daleko. Kokosový ostrov plný potěšení. Bujná zábava bere za své v okamžiku, kdy nezkušení hosté, pokud se chctějí dožít dalšího dne v ráji, musí čelit maniakovi s mačetou. Podaří se obyvatelům ostrova vyřešit tajemné vraždy? KLUB HRůZY - komedie, která stojí opravdu za to! Černý humor, HRůZU nahánějící scény a spousta krásných dívčích těl! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

pirate 

všechny recenze uživatele

Násilí (zabíjení) neuznávám a ani jsem si ho zde nevšímal, zatímco atmosféra byla zajímavá a také tajnosti ohledně toho, kdo je vrah, i přesto, že mně to časem došlo, takže opět žádné překvapení. Tyto stránky mě vždy zajímají. Jinak jako komedie minimální, sem tam jen tak nějaký drobný žert, či hláška, ale film mně k smíchu nepřišel téměř vůbec. Spíše takové puberťácké vtipy. No, dalo se. Rozhodně mně hezky uběhl večer a já se nenudil. I za toto mu dávám trochu více, než bych normálně dal, protože málokterý film s podobně ohraným tématem mě dokáže upoutat, ovšem hledání vraha mě nikdy neomrzí, jen škoda, že to vždy musí brát drasticky. No zkrátka, Američani, ti by si bez krve neporadili. 50%. ()

sAreOn 

všechny recenze uživatele

Ze začátku musím uznat, že jsem si myslel: "Na co se to sakra dívám?". Ale postupem času jsem stále více a více přícházel filmu na chuť. Musím uznat, že to žádný převratný snímek není, ale zaručeně vás pobaví. Navíc přináší i nové nápady jako například pacman naživo a snaží se jich využít jak nejvíce to jde. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, od kterých bych nečekal absolutně nic a už vůbec ne to, že to bude takhle dobrý. Čekal jsem nějakou další prachobyčejnou vyraďovačku, kde bude někdo pobíhat v masce a teenageři budou řvát strachy a sem tam si dopřejí sex. A já jsem dostal neuvěřitelnou úchylárnu, samozřejmně v dobrém smyslu slova. Vrah pobíhá v masce. Místo teenagerů tam jsou pracující lidé. A "vrzá" se v tom o sto šest!!! Takhle to zní jako třeba Vřískot. Svým způsobem se jedná o další napodobeninu, ale v něčem se to přeci jen liší. Krásné a příjemné prostředí ostrova nemělo vážně chybu. Je to okořeněno neuvěřitelnou dávkou humoru a vtipnými dialogy (Sexuální styk s kozou). Děsivé scény sice jsou děsivé asi tak pět vteřin, pak vmisí se do nich humor a jakékoliv napětí je pryč. Motiv vraha je sice takový, jak výcuc z prstu na rychlo, ale nějak to neřeším, vlastně v tomhle filmu se ani nic nedá řešit a může za to velká zábava, který na Vás vyloženě dýchne z obrazovky televize. A tak strašně krasné slečny, že to vypadalo, jak když zbalili všechny krásky z Beverly Hills 90210 a Melrose Place. Hlavně Brittany Daniel je strašně moc krásná. Jak jsem napsal je to sice blbost, ale bavila mně hodně a vím, že až to budou znovu vysílat v tv, tak na to budu zase koukat! ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

No mne sa to páčilo. Skvelý ostrov na ktorom sa nerobí nič iné okrem súloženia, nasávania, trávičkovania a vraždenia. Všetko čo má dobrý film mať som si tu našiel. Pekné sporo odeté slečny, hláškujúcich týpkov, kopec vrážd a krásne prostredie. Keď vypnete mozog je to super jazda a vraha budete zisťovať až do samého konca filmu (za to musím scénaristov pochváliť). Takže dnes to bude pekných 75%. ()

CaptainNor 

všechny recenze uživatele

Něco málo na téhle zhovadilosti být musí, když jsem jí celkem v pohodě dokoukal. Může to být způsobeno tropickým prostředím, půvabnou Brittany Daniel, ale hlavně nepřetržitým kroucením hlavou nad tím, jak budoucnost Ameriky, dospělé děti, skotačí, zhulení do sebe lijí Tequilu, poskakují v příšerných kostýmech a domnívají se, jak jsou veselí a šťastní.. Jediná hvězda Bill Paxton nabídku na roli Banánového Peta, přijal nepochybně pod vidinou mnohých rozkoší při natáčení a já se mu vůbec nedivím! ()

Galerie (66)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Čo chystajú "Jašterice"?

Čo chystajú "Jašterice"?

07.09.2005

Komediálne-recesistická skupina Broken Lizard, stojaca za takými výplachovými (i keď vcelku zábavnými) komédiami ako Superpoldové či Klub hrůzy uzavrela trojročnú zmluvu so spoločnosťou Warner… (více)

Reklama

Reklama