Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajný agent CIA Sonni Griffith (Wesley Snipes) cestuje do Polska, aby tam odhalil překupníka zbraní a překazil prodej jaderné bomby. Griffitha ale někdo prozradí a končí ve vězení…, ze kterého je ale rychle propuštěn z jediného důvodu. Čeká ho další mise: doprovod překrásné Rusky Nadi do Spojených států. Griffith brzy zjišťuje, že statečná Nadia prchá před tím samým obchodníkem se zbraněmi, kterého on měl v úmyslu zničit. Uchránit Nadiu nebude snadné. Jen ona totiž ví, kde je ukrytých 30 milionů dolarů určených na nákup jaderné bomby. A když někdo ze CIA prozradí identitu Griffitha a Nadi i místo, kde se nacházejí, čeká je smrtící boj s krutým protivníkem, ve kterém musí zachránit nejen sebe, ale celý svět! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

SK_sprco

SK_sprco (hodnocení, recenze)

Mrzi ma ze posledne Snipesove filmy su jedno Becko za druhym, nemam nic proti Beckam problem je len ten ze filmy ako Unstoppable, 7 sekund som nedokazal dopozerat ani len do konca. Tak este skusim chaos, tam je aspon to herecke obsadenie na urovni a ak sa Snipes ani tym snimkom nedostane hore, mozem ho vyskrtnut zo zoznamu oblubenych hercov. :(

 (hodnocení, recenze)

Nuda stejná jako u jeho předchozího snímku z rumunské produkce "7 vteřin"

 (hodnocení, recenze)

Snipes je boh a nech je scenar akykolvek nudny film kde hra on je vzdy pecka

ciko412

ciko412 (hodnocení, recenze)

Klasickej akčňák se Snipesem. Už se ale vše dokola opakuje a místy to už unavuje. Ale přesto se na to dá podívat.Mám z toho smíšené pocity..

Reklama

Reklama