Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajný agent CIA Sonni Griffith (Wesley Snipes) cestuje do Polska, aby tam odhalil překupníka zbraní a překazil prodej jaderné bomby. Griffitha ale někdo prozradí a končí ve vězení…, ze kterého je ale rychle propuštěn z jediného důvodu. Čeká ho další mise: doprovod překrásné Rusky Nadi do Spojených států. Griffith brzy zjišťuje, že statečná Nadia prchá před tím samým obchodníkem se zbraněmi, kterého on měl v úmyslu zničit. Uchránit Nadiu nebude snadné. Jen ona totiž ví, kde je ukrytých 30 milionů dolarů určených na nákup jaderné bomby. A když někdo ze CIA prozradí identitu Griffitha a Nadi i místo, kde se nacházejí, čeká je smrtící boj s krutým protivníkem, ve kterém musí zachránit nejen sebe, ale celý svět! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

ssfan 

všechny recenze uživatele

Tak toto je typické rumunské akční béčko s Wesley Snipesem v hlavní roli. Je tu sice mnoho výbuchů, střílení, ale soubojů je jen pár. Příběh je dost divný, ničím zajímavý. I když mám Wesley Snipese celkem v oblibě, tomuto filmu víc jak dvě hvězdy nedám. 40%.............Nabízí se srovnání se Seagalovým filmem Stíny minulosti a musím říct, že je pro mě jasným vítězem právě film Stevena, ikdyž na csfd mají Stíny minulosti jen 36%. Opět ukázka podhodnocení Seagalových filmů. ()

Peiper2 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mě tedy vůbec nebavil. Už od začátku je to naprosto neoriginální, trapné a hloupé. Moc nechápu proč se tento druh filmů ještě dnes točí... v 80. nebo 90. letech by to možná byla bomba, dnes už to ale nemá vůbec co nabídnout, protože už jsme to několikrát viděli v několikanásobně lepším provedení. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes ako herec po Blade-ovi 3 chrli jeden akcnak za druhym. Jeden lepsi, druhy horsi......... tu je sice scenar deravy ako emental, ale film zachranuje slusna akcia. Meno rezisera Po Chih-Leonga mi sice nic nehovori, ale samotny Snipes je furt v roli drsnaka, a tato drsnacka verzia Snipes-a je stale uveritelna a posobi realne. 67 % ()

castor 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem ani nečekal, že to může být tak slušné.. tedy slušné na **. Dobrovolně bych si to podle všeho nepustil, ale vesměs nijaký scénář vynahradí solidní akční scény i pohled na půvabnou Silvii Collocu. Wesleyho Snipese jsem před časem odepsal, tady ale dokazuje, že mu nálepka charismatického bouchače sedí i v pokročilém věku a s pořádnými daňovým trably na krku. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další z řady podprůměrných akčňáků, který nemá ve svém žánru vůbec co nabídnout. Wesley Snipes se vydal ve stopách Stevena Seagala, Lundgrena a Van Damma a jak to tak vypadá kývne na jakoukoliv nabídku. Je smutné když si vzpomenu na časy kdy bojoval s upíry jako Blade. Tento film tahají z vod odpadu jen docela slušné akční scény, kterých je však ve filmu pomálu. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • 31. července je datum narození napsané v osobní složce Sonniho Grifita, což je také skutečné datum narození Wesleyho Snipese. Neodpovídá pouze rok – Snipes se narodil roku 1962, zatímco ve složce je uvedeno 1969. (HellFire)

Reklama

Reklama