Reklama

Reklama

Tichá noc

  • Velká Británie Silent Night (více)
Trailer 1

VOD (1)

Britský pár Nell (Keira Knightleyová) a Simon (Matthew Goode) má vše, o čem mohl snít: dvě děti, krásné sídlo daleko od rušného městského života a věrné přátele. Přesně s takovými chtějí strávit příští Vánoce. Pod rouškou štěstí a zábavy se však skrývají temná tajemství. Rychle se ukáže, že přežít setkání nebude tak snadné. A to doslova! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Jako byl jsem váhavý, jak tohle hodnotit, ale ono je to vlastně dobré. Vyvaroval jsem se spoilerů a mohl si tak užít přerod z jakési rodinné drama-komedie přes existenciálně-černé komedie do existenciálního dramatu. A chápu pro někoho to musel být šok. Celé je to ale zinscenováno moc dobře, výkony se pohybují max na hranici mírného přehrávání a obecně to je celé dobře zahrané. Nenápadná a rozhodně zajímavá věc. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Černě humorné psychologické drama s očekávanou globální katastrofou lehce připomínající i aktuální světovou situaci je docela originální i bizární, ale zároveň né příliš záživné a zábavné.Potěší slušný herecký cásting, kde mě nejvíce bavila drzá Annabelle Wallis, ale zbytek herců byť odehraje svůj standard, tak ničím vyloženě nenadchne. Film je podán komorní formou, odehrává se během jednoho večera v jednom domě a s minimem postav a příliš to negraduje, humorný mi film nepřišel, dialogy obyčejné a atmosféra je dusnější lehce až v závěru a to mi ke spokojenosti moc nestačí.Díky originálnímu námětu to na průměr vyjde, ale nejsem cílovka, takže film možná více potěší jiné fanoušky.Příběh 3/5, Akce 0/5, Humor 2/5, Násilí 1/5, Zábavnost 3/5 Hudba 3/5, Vizuál 3/5, Atmosféra 3/5, Napětí 2/5, Emoce 2/5, Herci 4/5. 5/10. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

do Silent Night sem šel bez toho abych jen minimálně tušil o co půjde a prvotně sem se nechal nachytat očekáváním vánoční komedie.A ono to jako otravně trapná vánoční komedie začíná.Postupem času se ale všechny ty falešné úsměvy změní v drama a jednu velkou nekonečnou depresi,která mě překvapila a přesto mi nedovolila přestat koukat a zajímat se o to co se ještě stane.No a pak přijde - zde tolikrát zmiňovaný - úplný závěr,který je nejednoznačný,vyložit se dá hned několika způsoby a po hříchu je z celého filmu nejméně překvapivý...60% ()

JASON_X odpad!

všechny recenze uživatele

Tak touhle absurdní satirou jsem zůstal stoprocentně neoslovený, jen mi před očima vyvstal hrůzný přízrak von Trierovy Melancholie. A ani příliš nechápu její smysl, tedy smysl jejího natočení. Ale jelikož jsou její postavy přehlídkou výjimečně odpudivých kreatur (pochopitelně až na dva barevné, z nichž jedna je navíc lesba), tak tedy tipuju, že jí natočila nějaká jiná kreatura typu "angažovaná pokrokářka" s vizáží prasnice, a je určena jiným kreaturám typu "pokrytečtí snobští bílí měšťáci". Ti se v ní možná mají zhlédnout a z jejího nastaveného zrcadla si vzít ponaučení, či co. No vlastně je mi to úplně fuk, okamžitě do koše a rychle zapomenout (což nebude žádný problém). ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Do týhle "tichý noci" musíte vkročit bez předsudků, bez vědomosti, bez očekávání, pak na konci možná prozřete. Nečekaně zábavná a současně otravná vánoční komedie se před očima diváka mění ve strhující drama s plně funkční emocionální rovinou, slušným obsazením a perfektním soundtrackem. Mix žánrů, na kterej když přistoupíte, nebudete otráveni. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama