Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

74letý ještěr jménem Leo a jeho želví kamarád se rozhodnou uprchnout z terária školní třídy na Floridě, kde žijí už desítky let. Poslední ročník základní školy viděný očima třídního mazlíčka. Unavený 74letý ještěr jménem Leo je ve stejné třídě na Floridě po celá desetiletí se svým želvým kamarádem. Když se dozví, že mu zbývá už jen rok života, plánuje útěk, aby si vyzkoušel život venku. Místo toho se ale zaplete do problémů svých úzkostných studentů, jako je nemožně zlý suplující učitel. (tribican)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (132)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Béčkový animák s průměrnou animací, který je "jiný" jen díky hudebními čísly. A ty jsou tak nudné, že filmu spíše ubližují a bez nich by byl Leo sice stále jen průměrný animák, ale alespoň bych si nechtěl v první třetině, kde se zpívá fakt skoro furt, urvat uši. Jako každý animák, i Leo nese nějaké to poselství pro děti, ale vzhledem k solidním vtipům to přežije o dospělý divák. Průměr. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Upřímně řeknu, že konec byl spíše průměrný, ale to nic nezmění na tom, jak moc mě Leo překvapil. Pokud nebudu počítat Spider-Verse, musím souhlasit s některými názory, že tohle je pro mě dost možná i animák roku. Skvěle napsané, dojemné, zábavné a moc hezky naanimované dobrodružství pro celou rodinu. Takže vůbec nemám problém tomu těch pár nedostatků odpustit. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Leo je 74letý ještěr co zjistí že se dožívá 75 let a chce ještě něco zažít než zemře. První chce utéct do divočiny pak si to rozmyslí a radí dětem s problémy pak radí i suplující učitelce a ta se ho chce zbavit. Na můj vkus je tam strašně moc písní a minimálně 100 krát tam zazní slovo úžasný ani vtipy se moc nepodařily navíc ty prvňáci vypadají jak mentálně postižení a Netflix si  tam opět narval ty feministické hovna nějak nechápu ani smysl toho, když kluk zpívá o menopauze . 2 hvězdy za toho poníka jedna navíc za film. 60 procent P.s. proč ta želva mluvila jak buzna? ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Happy Madison animák, který na jednu stranu sází na osvědčené postupy (kvalitní animace, vtipné hlášky, morální poučení aj.) na druhou se točí v kruhu jako pes honící svůj vlastní ocas. Taky mi moc hlava nebere, proč příběh prokládat písničkami, když jim nevěnuji téměř žádnou péči a jejich životnost končí s jejím posledním tónem. Ale jinak to tam je, takový ten kreslený celorodinný standard, který se ve většině podobných případů dostaví a když ne, tak to je teprve to pravé ouvej. ()

Predator77 

všechny recenze uživatele

70 Procent, celkem fajn animák s kvalitním humorem a postavami, jenom co mě tak neoslovilo bylo to že tu každá postava musí zpívat za každou cenu a pro mě to bylo někdy dost bolestné poslouchat a i sledovat a těch zpívajících pasáží je v tomhle animáku snad každých pět minut a tím pádem kdo si nepotrpí na muzikály bude u tohohle snímku trpět jako zvíře ale za mě ve výsledku je to tak jediná vada na kráse jinak se za mě jedná a fajn jednohubku pro celou rodinu ;) ()

Galerie (145)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama