Reklama

Reklama

Včelka Mája: Královský klenot

  • Německo Die Biene Maja 3 - Das geheime Königreich (více)
Trailer 4
Německo / Austrálie, 2021, 89 min

Obsahy(1)

Když tvrdohlavá včelka Mája a její nejlepší kamarád Vilík zachrání mravenčí princeznu, ocitnou se uprostřed epické bitvy brouků, která je zavede do nové říše a otestuje sílu jejich přátelství... Včelka Mája a Vilík dostanou za úkol přísně tajnou misi! Je jim svěřeno do péče posvátné zlaté vejce. Požádají své staré kamarády Arnieho a Barneyho, aby je dopravili do jejich nového domova, na vrchol tajemného Bonsaiového vrchu. Když se ale jejich posvátné vejce vylíhne, střetnou se tváří v tvář se svou zatím největší zodpovědností – kouzelnou a drobnou princeznou! Mája a Vilík musí začít spolupracovat, aby se vyhnuli lovcům odměn a prošli zrádným územím, aby vrátili ztracenou princeznu zpět do její kolonie a nastavili rovnováhu. (Televize Seznam)

(více)

Videa (1)

Trailer 4

Recenze (3)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Dcérke sa to páčilo a mne to stačí, ale samozrejme pre dospelých to už moc nie je, keďže to nie je klasická rodinná rozprávka, ale určená len pre malých. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Maya the Bee 3: The Golden Orb" mi veľmi pripomína 2 projekty skombinované dokopy. Ktoré? "A Bug's Life" od Pixaru a sériu "Tinker Bell". Proste malé neškodné filmové dielko určené pre menších divákov, ktorí si užijú pestré farby, obľúbené postavičky a nejaké to jednoduché posolstvo. Takže ak máte doma deti, tak toto im môžete pokojne pustiť a budú spokojné. A máte na 83 minút čas sa venovať niečomu inému. Čo sa mňa osobne týka, tento film mi toho už moc ponúknuť nemôže. Pretože je veľmi predvídateľný a jednoduchý. A nedočkáte sa žiadneho väčšieho prekvapenia, ktorý by z toho urobil nejaký väčší zážitok. Môžem ho ohodnotiť slovom - "okey". Niekedy padne fajn vidieť obyčajný animák s pestrými farbami a uvoľniť si pri ňom hlavu. Ak máte radi včielku Maju, prípadne ak vaše deti musia mať všetky Majine produkty z Lidla, tak kúpte DVD a pustite im to. Inak ale vo filme veľký prínos nevidím. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

Galerie (16)

Reklama

Reklama