Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obyčejné lidské příběhy o tom, co nás trápí, co hledáme a nenalézáme jsou vyprávěny s nadhledem a okořeněné trefnou situační komikou. Samozřejmě nechybí i ta správná dávka nefalšované romantiky a sentimentu. Ve filmu Přání Ježíškovi se ukázkově rozkmotřená rodina znovu a znovu snaží usmířit. Nezodpovědný floutek, jehož životní náplní je obšťastňování žen, zjišťuje, že existuje i otcovská a partnerská odpovědnost. Spokojenému manželskému páru, kterému zdánlivě nic nechybí, postaví osud do cesty malou uprchlci z dětského domova. Úspěšný a sebevědomý manažer svou spřízněnou duši už našel, ale představit ji rodičům, je pro něj noční můra. Dva osamělí lidé, kteří už rezignovali na štěstí a hledání toho pravého, možná dostanou ještě jednu šanci. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (189)

Marze 

všechny recenze uživatele

Vytvorit kyc neni nic snadneho a zde se to celkem povedlo. Uvidite reklamne vylestene postavy, detatko, gaye, kostel, Tichou noc...Tato ceska romcom je remakem polske ctyrdilne Noci plne zazraku a ta zase vykrada Santa je uchyl, Lasku nebeskou, Prazdniny a dalsi klasiku. Legrace a slzy jsou tu v rovnovate. Plusem teto presladle nyve pohadkovosti je Dusek s Holubovou, kteri prinasi prvek crazy. ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Absolútne neoriginalne, komplet odkopirovane od poľského: Listy do M. Rovnaký scenár, scény, dialógy..... v komentároch viacerí prirovnávajú k Love actually, ale to ani náhodou s tým má naozaj veľmi málo spoločné. Čo v Čechách nepoznáte tento krásny poľský film? Kupodivu sa mi to ale páčilo. Originál je originál, ale táto verná kópia mi naozaj neprekážala, ani výber hercov. Takže hodnotím nadštandardnej dobre. Ja mám na tieto vianočné slabosť ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ještěže mi nosí dárky Ježíšek a ne tenhle blb." Noc plná zázraků je pro mě každoroční vánoční klasikou, takže její přetočení do češtiny jsem ke štěstí nepotřeboval. Nicméně to dopadlo mnohem líp, než jsem čekal, takže v době vánoc s tím nemám žádnej problém. Originality je sice pomálu, ale mafiánský duo ve složení babička - dědeček mě hodně bavilo a Santa Olík Kolík byl prostě dokonalej. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Listy do M. jsem viděla před deseti lety. Vůbec jsem nevěděla, že tohle je česká verze. Napověděl mi ten promiskuitní Santa a chlápek pracující v rádiu. Už fakt nemám srovnání, protože kromě toho, že se mi Listy do M. líbily si nepamatuju ani prd. Tato česká verze byla fajn. I když zbytečně přeplácaná přehrávajícími známými obličeji. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Až překvapivě snesitelná vánočně/rodinná romance. Marta Ferencová hraje klasickou dojimací hru o tom, že o Vánocích se plní veškerá přání a sleduje několik různých postav s více či méně důležitými životními příběhy. Scenáristicky je to zvláště při uzavírání daných průběhů křečovité ale jako vánoční podívaná, která by měla zahřát, funguje. ()

Galerie (151)

Zajímavosti (9)

  • „Přání Ježíškovi přináší spletenec několika příběhů, které se mohou stát kdykoliv a komukoliv z nás,“ uvedl producent Adam Dvořák. (SONY_)
  • Santa Claus (Petr Vaněk) chce po bezprizorním chlapci, který mu předtím sebral mobil, alespoň číslo na svou bohatou milenku. Chlapec mu jej nakonec v rychlosti nadiktuje, Santa si jej kupodivu zapamatuje, vzápětí vytočí a dokonce se dovolá. Číslo ovšem nebylo devítimístné, nýbrž jenom osmimístné. (charles3)
  • Během závěrečných titulků můžeme vidět další scény. (griph)

Reklama

Reklama