Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obyčejné lidské příběhy o tom, co nás trápí, co hledáme a nenalézáme jsou vyprávěny s nadhledem a okořeněné trefnou situační komikou. Samozřejmě nechybí i ta správná dávka nefalšované romantiky a sentimentu. Ve filmu Přání Ježíškovi se ukázkově rozkmotřená rodina znovu a znovu snaží usmířit. Nezodpovědný floutek, jehož životní náplní je obšťastňování žen, zjišťuje, že existuje i otcovská a partnerská odpovědnost. Spokojenému manželskému páru, kterému zdánlivě nic nechybí, postaví osud do cesty malou uprchlci z dětského domova. Úspěšný a sebevědomý manažer svou spřízněnou duši už našel, ale představit ji rodičům, je pro něj noční můra. Dva osamělí lidé, kteří už rezignovali na štěstí a hledání toho pravého, možná dostanou ještě jednu šanci. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (189)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ještěže mi nosí dárky Ježíšek a ne tenhle blb." Noc plná zázraků je pro mě každoroční vánoční klasikou, takže její přetočení do češtiny jsem ke štěstí nepotřeboval. Nicméně to dopadlo mnohem líp, než jsem čekal, takže v době vánoc s tím nemám žádnej problém. Originality je sice pomálu, ale mafiánský duo ve složení babička - dědeček mě hodně bavilo a Santa Olík Kolík byl prostě dokonalej. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Jako příznivec domácí tvorby se snažím vidět vždy něco pozitivního na našich filmech, takže tady dám hvězdu za nadprůměrné obsazení, ale jinak je tahle romantická komedie absolutně bez vtipu, vše se jede přes jakousi křeč na sílu, podle zahraničních vzorů. Plné klišé, předvídatelné a úděsně hloupé a to tak, že mám pocit, že tvůrci dělají idioty i z diváků. Závěr jakože vycucaný happy end. Hlavně u paroháče Langoše jsem zvědavý jak by mu ta rodinná idylka vydržela dlouho. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Vytvorit kyc neni nic snadneho a zde se to celkem povedlo. Uvidite reklamne vylestene postavy, detatko, gaye, kostel, Tichou noc...Tato ceska romcom je remakem polske ctyrdilne Noci plne zazraku a ta zase vykrada Santa je uchyl, Lasku nebeskou, Prazdniny a dalsi klasiku. Legrace a slzy jsou tu v rovnovate. Plusem teto presladle nyve pohadkovosti je Dusek s Holubovou, kteri prinasi prvek crazy. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

První hezký vánoční film z Brna. Velkej doják. Jen škoda že se nevyvaroval klasické šablonovitosti skládání několika životních příběhů dohromady, z nichž všechny musí dopadnout dobře anebo alespoň nadějně. Jako vybočení z tohle stereotypu by jistě osvěžilo. Hlavní part hrají dětští herci, z niž nadevšemi vyniká holčička-stopařka. Ačkoliv je nemám rád, tady dvojice Dušek Holubová opravdu pobavila. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Až na místy přespříliš křečovitou dobrosrdečnost všech ve filmu velké překvapení, které jsme si v kině moc užili. Nečekal bych, že něco, co mnozí odsuzují jako tu "srágoru s Richardem Krajčem," bude až takhle hýřit nejrůznějšími emocemi a ačkoliv vám třeba nesednou všechny příběhy, u většiny jsem si říkal, jak byly vlastně moc pěkně odvyprávěné. Samozřejmě, cílovka je jasná a s tou ani mocný Herkules nepohne, proto tu ostatně svítí takto bídné hodnocení, ale jako taková mnohokrát zremakovaná variace a alternativa na Lásku nebeskou to funguje velice dobře. ()

Galerie (151)

Zajímavosti (9)

  • Santa Claus (Petr Vaněk) chce po bezprizorním chlapci, který mu předtím sebral mobil, alespoň číslo na svou bohatou milenku. Chlapec mu jej nakonec v rychlosti nadiktuje, Santa si jej kupodivu zapamatuje, vzápětí vytočí a dokonce se dovolá. Číslo ovšem nebylo devítimístné, nýbrž jenom osmimístné. (charles3)
  • Štáb překvapivě nejvíc válčil s počasím, které sněhu v době natáčení nepřálo: „Sehnat dostatek sněhu, když sníh není, to byl opravdu velký úkol. Proto jsme se přesunuli na finále natáčení do Jizerských hor. Sníh jsme dosypávali v Praze a Brně a všude, kde to šlo. Pak samozřejmě covid, všichni chodili s rouškami, všichni jsou opatrní, všechno se špatně shání,“ uvedl producent Adam Dvořák. (Duoscop)
  • Během závěrečných titulků můžeme vidět další scény. (griph)

Reklama

Reklama