Reklama

Reklama

Lišáček Lup

  • Česko Lišák Vuk (více)
Trailer

Obsahy(1)

Malý lišáček Vuk je velký nezbedník. Není však sám, v problémech mu pomáhá věrný kamarád Karak. Dohromady musí čelit velkému nebezpečí v podobě zlého lovce. Podaří se jim to? Musí zachránit přítelkyni lišku a zažijí při tom i mnoho veselých dobrodružství a příhod. (oficiální text distributora)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Addams-SK

Addams-SK (hodnocení, recenze)

Vuk je jedna z najkrajsich rozpravok, ake som videl, takze samozrejme som si kupil aj nedavno vidanu DVD verziu. Trochu ma sklamalo, ze slovensky dabing tohoto DVD nie je totozny s tym, co si pamatam - asi povodnym. Monolog zabiaka v originale: "Je to zabo-liska alebo lisko-zaba ? Jaaaaaaaaj, pomooooooc, je to lisiak !" - to si pamatam uz 20 rokov ... Vo verzii 2008 to nenajdete :-(

Kass

Kass (hodnocení, recenze)

Ty, ale já si ho z dětství pamatuju jako Vuka... až teď s odstupem let jsem zjistil že tady má v názvu Lup... už si to nepamatuju, ale naní možné že za komoušů byl dabovaný normálně jako Vuk?

Bay_watch

Bay_watch (hodnocení, recenze)

kua ale nikdy nepochopim, proč ho našinci přejmenovali na lupa, když zbytek světa používá vuk : /

macoun.j

macoun.j (hodnocení, recenze)

Každopádně je pravdou, že to je zlatá pohádka v porovnání s těmi "sračkami", jakými jsou krmeny dnešní děti.

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

Film Vuk existuje ve 3! ruzně česky dabovaných verzí. První, která se mi líbila nejvíce, byla uvedena kolem roku 1987 v televizi ve formě 4 dílného serialu. Další byla verze pro kina (jednotlivé díly spojené v celovečerní film), uvedená pod názvem Lišáček Lup. Poslední verze vyšla nedávno na videokazetě od Krátkého Filmu. Zatím vlastním poslední (třetí) verzi a Lišáčka Lupa. Zatím marně sháním tu první (seriálovou).

cure

cure (hodnocení, recenze)

hladal som tu v databaze este jeden vyborny kresleny madarsky film "husiar matko". neviete niekto ako by som sa k nemu mohol dopracovat? chcel by som si ho pozriet.

Miriam

Miriam (hodnocení, recenze)

Videla jsem to jako ditě a zanechalo to ve mne nesmazatelne stopy. Smutný dojemný příběh malého liščete. Ach jo- naše generace byla vůbec vystavena samým depresivním seriálům a filmům pro mládež:-) To máme Děti z kouřové hory, Goro - bílý pes...Kde je temto dílkům vůbec konec?

Reklama

Reklama