Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Tenhle film prostě miluju. Nevím, jestli je to krásou Giny Gershon a Jennifer Tilly, jejich společnou lesbickou scénou nebo tím, jak geniálně se jim povedlo okrást mafii anebo vším dohromady, ale podle mě je to super film. Nízký rozpočet, pár herců, čtyři interiéry a co se s tím dá dělat za zázraky. ()

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Šaramantní lesbické dámy uchystají náramně vydařenou past na mafiánské podsvětí. Prvních dvacet minut kolem mě postávala jaká si nejistota hlavně díky hodně pomalému rozběhu a nejasnému nastínění o co tu vlastně půjde. Působilo to na mě jako psychologický rozbor jednoho z lesbických vztahů a tudíž jsme se i trochu vylekal a s nejistotou pozoroval co se bude dít dál. Během několika minut ale vše nabralo potřebné obrátky a do samého konce jsem se již nehnul od přijímače. Odměnou mi tak byl inteligentní scénář s rozmanitou zápletkou - natočený hezky svižným tempem s nepřehlédnutelnými náznaky budoucího kultu jménem Matrix. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keby tam neexistovalo zbytočné tlačenie na pílu pri presadzovaní lesbizmu, mohlo to byť aj za 5 hviezd. Dve mne dosť nesympatické baby a jeden prihlúply chlapík rozohrajú strhujúcu drámu. Mafiánske praktiky tu do deja skutočne sadli, ako aj ich občasné naturalistické zobrazenie. Nechýbajú momenty prekvapenia a chvíľky napätia najmä pri scénach s kufríkom. Dejové zvraty sú tiež vyskytujú hojne a tak len je pre mňa prekvapením, že tento film nie je až tak známy. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když chodí holky s holkama.. aneb jeden hňup, jenž pere špinavé peníze, si myslí, že mu to klape na všech frontách, ovšem jeho přítelkyně se seznámí s potetovanou a z vězení právě propuštěnou údržbářkou Ginou Gershon a na malér je zaděláno. Půjde o jeho prachy i ego, páč si jeho milá začne užívat lesbického sexu s novou známostí. Svérázný a rafinovaný debut, za kterým stojí slavní bratři (dnes sestry) Wachowski. Už tehdy prokázali slušný cit pro vizuál, nabídli několik kamerových vychytávek a efektních průletů, i zvukově mi to lehce připomínalo jejich pozdější kultovní trhák. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Pasca má asi bližšie ku GAUNEROM než k MATRIXU, ale podobne ako Tarantino vo svojej prvotine, aj Wachowskí ukázali všetok svoj talent aj v komornom filme bez nejakého extra prepracovaného dejového oblúka. Veľmi pekne natočené, erotická atmosféra perfektná. Páčio sa mi pohrávanie s noir ingredienciami (femme fatale v červenom, odchod do západu slnka...). Nie omračujúce, ale dostatočne výnimočné... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Role Violet byla původně nabídnuta Gině Gershon. (D3VIL)
  • Joe Pantoliano byl do role Caesara doporučen Ginou Gershon. (D3VIL)
  • Náklady na výrobu filmu: 4 miliony amerických dolarů. (blackrain)

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama