Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keby tam neexistovalo zbytočné tlačenie na pílu pri presadzovaní lesbizmu, mohlo to byť aj za 5 hviezd. Dve mne dosť nesympatické baby a jeden prihlúply chlapík rozohrajú strhujúcu drámu. Mafiánske praktiky tu do deja skutočne sadli, ako aj ich občasné naturalistické zobrazenie. Nechýbajú momenty prekvapenia a chvíľky napätia najmä pri scénach s kufríkom. Dejové zvraty sú tiež vyskytujú hojne a tak len je pre mňa prekvapením, že tento film nie je až tak známy. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Jo, tohle byla láska na první pohled, když se Violet a Corky potkaly poprvé ve výtahu na Franklin street... Cesar ještě netuší, jak fatálně se mu vymstí, že podceňoval svoji čubičku a tahle chyba bude taky poslední v jeho bídném žití mafiánské pračky peněz. A že tentokrát musí vyprat 2.175.000 zkrvavených babek v opravdovém prášku, vyžehlit, zabalit do kufírku a předat bossům z >Rodiny< . Jde o velký prachy a tyhle dvě lesby vsadily vše na jednu kartu... A bratři W&W si napsali a natočili s touhle plytkou zápletkou tak skvělý malý film (odehrávající se prakticky jen v interiérech), že čtyři hvězdy zaslouží už jen proto, že je to jejich debut - a jednu jako třešinku navrch - za tu nádhernou a vzrušující scénu s lačnými kočičkami, kterou by snad ani tak citlivá žena režisérka, jakou je Jane Campionová líp nenatočila... ;-) ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Cílevědomí strůjci svého osudu, temná atmosféra, středně zamotaná kriminální zápletka a jádro (neo)noiru je na světě... To by však nebyli Wachowští, aby film něčím originálním neoživili, ať už co do příběhu, tak řemesla. Úvod s lesbickým románkem je hodně, hodně sexy, chemie mezi herečkami funguje na výbornou. I přesto, že Past je teprve debut, vykazuje poměrně zajímavou práci s kamerou (drobné experimenty, zpomalovačky, detailní záběry). Filmové kulisy jsou sice prostější (levnější), ale napětí v nich je naporcováno výborně! 8/10 ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Já prostě nemám rád Jennifer Tilly. Teda její hlas. Nevím, čím si ho takhle zhuntovala, nebo jestli to má od narození, ale já to nevydržim poslouchat. Dokoukat tento film bylo pro mě utrpení. Skoro si říkám, že bych byl rád za dabing:) Jinak k filmu samotnému - sourozenci (a tehdy ještě bratři) Wachowští natočili gangsterku, v jejímž středu nestojí mafiáni, ale jejich ženy. Dost nápaditý přístup, navíc bravurně formálně natočený. Pokud má divák nakoukaný Matrix tak dokonale, jako já, všimne si zde množství scén, které jsou později použity právě v jejich o tři roky mladším opusu. (Past: stíračka bílou štětkou malující zeď, Matrix: stíračka stěrkou na mytí oken. Nebo různé záběry na telefony...atd). ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Past je v první řadě skvělý thriller. Dala by se označit jako Podraz devadesátých let, jen s trochu větším množstvím krve a sexu. Obsazení je sympatické a moc dobře vybrané (těžko si představit v roli Ceasara někoho jiného právě než Joea Pantoliana). Tenhle snímek se bratrům Wachowským opravdu povedl. Velmi atraktivní film, který by měl být známější. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Role Violet byla původně nabídnuta Gině Gershon. (D3VIL)
  • Tržby v USA za první víkend: 900 902 amerických dolarů. (blackrain)
  • Joe Pantoliano byl do role Caesara doporučen Ginou Gershon. (D3VIL)

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama