Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Fr 

všechny recenze uživatele

„TEĎ VÍM, CO CHCI. JÁ UŽ CHCI ODTUD PRYČ. JÁ CHCI NOVÝ ŽIVOT. VÍM, NA CO JSEM ČEKALA, ALE SAMA TO UŽ NEZVLÁDNU. POTŘEBUJU TVOJI POMOC, CORKY…“ /// Holka svádí holku a jako chlap voceňuju prostor pro představivost detailů (si moh rovnou napsat, že maj všichni poslat parchanty chrápat!). Braši Wachovští a kameraman dělaj co uměj. A voni uměj, takže stejně dobří jako v sexuálních praktikách jsou i v těch mafiánskejch (tady už stačí tý představivosti míň). Postavy (téměř) nevystrčej prdel z baráku, takže se tady vodehrává až divadelní podrazárna, ve který kromě sexy šťáv teče i krev. Holky klamou tělem, a překvapivě(?) i mozkem. Hlavně z (budoucí) pokerový šampionky Jennifer Tilly su na větvi. Ten její hlas mě bude budit ještě … no nic… Fakt dobrej scénář a zajímavá kamera! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám sbírku podrazů. 2.) Chcu dokázat starý, že se ženskejm nedá věřit. 3.) Thx za titule ,,fridatom“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Znuděná, nelítostným mafiánským životem unavená panička svede sousedku údržbářku.Tu právě propustili z vězení a je shodou okolností lesbička, takže to s tím sváděním nemá až tak složité. Ze sexuální náklonnosti se vyvine jakýsi vztah, ve kterém pokud chtějí pokračovat, musí utéct z dosahu mafiánských kumpánů jejího manžílka a na to potřebují pořádný "balík doláčů". Jako nejjednodušší se jeví obrat právě jeho, protože ve vedlejším pokoji leží ladem kufřík s čerstvě vypranými (obrazně i doslova) dvěma miliony dolarů. Ty čekají na předání mafiánskému bossovi a jsou tak lehce na dosah, ale když se plán nečekaně zvrtne, dostanou se milenky do nervy drásajícího souboje s časem a o vlastní přežití. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Tenhle film prostě miluju. Nevím, jestli je to krásou Giny Gershon a Jennifer Tilly, jejich společnou lesbickou scénou nebo tím, jak geniálně se jim povedlo okrást mafii anebo vším dohromady, ale podle mě je to super film. Nízký rozpočet, pár herců, čtyři interiéry a co se s tím dá dělat za zázraky. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Solidny thriller, ktorym Wachowski sladali skusku na to, ci im studio povoli rezirovat Matrix. Dnes ut vieme, ze bolo spokojne studiu, väcsina divakov a v mladosti aj ja. Nevadilo mi, ze je pribeh jednoduchy a odohrava sa prakticky len v jednom byte. Pozornost som venoval dvom zenskym hrdinkam a ich erotickym scenam, ktore mi k spokojnosti stacili. Aj po rokoch su pôsobive, ale uz mi len eroticke sceny nestacia. Zapletka je prilis jednoducha a tempo je dost pomale. Bezne sa sice stazujem na prekombinovane filmy, ale tentokrat mohol byt cely ten pribeh komplikovanejsi. Mozno bude problem v atmosfere filmu. Noir, neonoir alebo nieco take. Nie som odbornik, ale proste mi tento styl nesedi. Shallow Grave s podobne jednoduchou premisou odohravajuci sa takisto v jednom byte ma aj po rokoch bavil naplno. Tentoraz som mal problem uz aj s postavami. Jennifer Tilly a Gina Gershon boli sexice, ale vlastne to boli aj riadne mrchy a nechapem preco by som im mal fandit. Moje sympatie si ziskal Joe Pantoliano, ktory nic extra zle nespravil a na konci ma dost mrzelo jak skoncil. Pochvalu si zasluzi technicka stranka a figle s kamerou. Sice to ma daleko ku kvalite Matrixu, ale styl je podobny. Takze vysledkom je kvalitna zanrovka, ale mne tento styl nesedi a eroticke sceny to naplno nevynahradia. 6/10. P.S. Dost vtipne vyznieva, ked sa zamyslime nad tym, kto film reziroval. V dobe vzniku dvaja chlapi u ktorych sa divak dokazal vzit do toho, co ich asi tak na natacani mohlo bavit najviac. Dnes, ked si dali odfaklit vajcia a tam dole vytunelovat, to zrazu vyznieva uplne inak. :) ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Scénář je téměř brilantní, velmi propracovaný, s různými zvraty, prostě nečekaně dobrý ( podobně dobrý a vlastně i žánrově podobný Nájemným vrahům, které taky Wachowští napsali ). A pak to režijní zpracování. Opravdová lahůdka. Chytré ( scéna se záchodem ) a velmi efektní, s mnoha formálními vychytávkami - práce s extrémními detaily, záběry seshora, zpomalené záběry ( scéna "přestřelky" je opravdu fajnšmekrovská, skoro jako z DePalmových Neůplatných ), promyšlený pohyb kamery ( napětí ). Super. Kdyby zde hráli o něco lepší herečky ( nemyslím tělo ), malinko by se dopilovaly dialogy a mikroskopické scenáristické chybky, tak by to byla stoprocentní záležitost. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Role Violet byla původně nabídnuta Gině Gershon. (D3VIL)
  • Tržby v USA za první víkend: 900 902 amerických dolarů. (blackrain)
  • Náklady na výrobu filmu: 4 miliony amerických dolarů. (blackrain)

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama