Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Jo, tohle byla láska na první pohled, když se Violet a Corky potkaly poprvé ve výtahu na Franklin street... Cesar ještě netuší, jak fatálně se mu vymstí, že podceňoval svoji čubičku a tahle chyba bude taky poslední v jeho bídném žití mafiánské pračky peněz. A že tentokrát musí vyprat 2.175.000 zkrvavených babek v opravdovém prášku, vyžehlit, zabalit do kufírku a předat bossům z >Rodiny< . Jde o velký prachy a tyhle dvě lesby vsadily vše na jednu kartu... A bratři W&W si napsali a natočili s touhle plytkou zápletkou tak skvělý malý film (odehrávající se prakticky jen v interiérech), že čtyři hvězdy zaslouží už jen proto, že je to jejich debut - a jednu jako třešinku navrch - za tu nádhernou a vzrušující scénu s lačnými kočičkami, kterou by snad ani tak citlivá žena režisérka, jakou je Jane Campionová líp nenatočila... ;-) ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

súrodenci wachovskí sú talentovaní scenáristi a režiséri, ich režijný debut BOUND je plný skvelých režijných nápadov, hravý, zrelý, napínavý, sexi, komorný a nenápadný, no sústredený a kvalitný thriller - zvláštne na ňom je, že v ňom ako ústredná "romantická" dvojica vystupujú 2 femme fatale; a pantoliano je tu úplne skvelý, jedna z najlepších a najvýraznejších rolí jeho kariéry; výborná príprava na matrix; ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Možná by si mohli dát Wachowští v některých věcech back to basics. Protože na začátku nepotřebovali 150 milionů dolarů a fámozní cit pro vizuál na to, aby zaujali široké divácké publikum. Stačily jim k tomu dvě hot představitelky, 2 miliony dolarů od krve, skvělý spiklenecký plán a několik kamerových fines za pár kaček. A atmosferická gangsterka připomínající Výkupné s Melem Gibsonem je na světě. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Řekněte chlapi upřímně....co může být víc sexy než nádherná ženská ve spoceném tílku s hasákem v ruce opravující odpad :o) Bound je povedená mafiánská hříčka bratrů Wachovských, příběh jednoho kufříku plného špinavých peněz, který má na starost Caesar ( excelentní Joe Pantoliano ), příběh osudového setkání dvou žen. Violet, přítelkyně Caesara( v podání Jennifer Tilly ), co už má pokrk dosavadního života a tak, když přichází šance, proč ji nevyužít. S pomocí Corky ( v podání krásné Giny Gershon ) zosnují plán, ale jak už to tak bývá, ne vždy vše vychází tak, jak si člověk naplánuje, zvlášť, když se zaplete s mafií. Výborné herecké výkony, propracovaný scénář, líbivý vizuál, vše doplněno o povedenou hudební složku, to jsou hlavní klady tohoto snímku. p.s. a jaké, že jsem si vzal ponaučení z tohoto snímku.....pánové, nikdy nepodceňujte lesbičky.... :o) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Bratři Wachowští mají v sobě velký potenciál, jak dokázali tímto filmem, bohužel se do podobných kousků, jako je tenhle už vůbec nepouštějí a to je ohromná škoda, protože tohle je prostě paráda. Prakticky od začátku nám Wachowští servírují jednu cool scénu za druhou a přitom ještě stihnou poutavě vyprávět příběh, ve kterým ke konci rozehrávají neskutečně napínavej a krutej thriller. Všechno to je podpořený perfektní hudbou, která ke všem scénám neskutečně sedne, ale Wachowští s ní zrovna moc nehýří, ale za to když jí použijou, tak z tý scény skoro až zamrazí. Taky jsou zde hodně využívány fígle s kamerou, sice nic převratně originálního, ale zase využítý přesně tam, kde se to nejvíc hodí a do toho třeba ještě zasadí nějakou drsnější scénu. Jak to tak vypadá, tak s takovými scénami si dokáží opravdu parádně vyhrát, snad ani v matrixu nebylo tak perfektní skloubení drsný scény, hudby a kamerový vychytávky a to už je co říct. A když tenhle filmu už tak moc vychvaluju, tak prostě neni možný se nezmínit o hercích, kteří podle mě zahráli skoro dokonale, obzvlášť Gina Gershon se do svý role svkěle hodí a ještě jí úžasně zahrála, skoro na stejno je Jennifer Tilly, ale pro mě nejlepší herecký výkon předvedl Joe Pantoliano, jedná se zřejmě o jeho životní výkon. On je tady prostě perfektní. Past je naprosto dokonalej thriller a spolu se Sedm stojí na úpným vrcholu mého žeříčku top thrillerů. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Joe Pantoliano byl do role Caesara doporučen Ginou Gershon. (D3VIL)
  • Tržby v USA za první víkend: 900 902 amerických dolarů. (blackrain)
  • Na plakátu k filmu má herečka Gina Gershon tetování na nesprávných rukách. Ostnatý drát má mít na levé a to druhé tetování na pravé ruce. (blackrain)

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama