Reklama

Reklama

Red Force 5

  • Hongkong Huang jia shi jie zhi: Zhong jian ren (více)

Obsahy(1)

David, bratranec místní policejní inspektorky Madam Yeung přijde se svým přítelem Alanem a vlastní vojenskou jednotkou do Honkongu. Jejich předpokládaný oddechový pobyt je přerušen vraždou Alana při pouliční koupi marihuany. Tím pro Davida a jeho přítelkyni May začíná hororové peklo, které podmínila okolnost, že zabitý Alan byl vlastně vyzvědačem. Madam Yeung i proti odmítavým pokynům svých nadřízených začne pomáhat neštastnému bratranci. Společně zjistí, že stopy už tak zamotaného případu vedou až do Jižní Korei, kde sídlí hlavni generálský štáb. To však ještě netušili, že o hlavní překvapení se postará CIA, která všechno sleduje z dostatečného odstupu..... (ČSFD)

(více)

Recenze (25)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vlastne x-tá variácia toho čo sme mohli vidieť aj v predchádzajúcich častiach tejto série, v tomto prípade ale bez akéhokoľvek náznaku humoru ( čo je len plus ), ale zato s menšou razanciou a dôvtipom a okorenená akčnými a bojovými scénami, pri ktorých má divák pocit, že sú predsa len málo zvládnuté a ešte o to horšie zrežírované. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Ještě stále dokáže další pokračování nějakým způsobem mile překvapit. Cynthia Khan předvádí neuvěřitelné akrobatické kousky a těžko říct, kdyby tam byl někdo jiný, zda by to zahrál s takovou vervou. Děj je sice trošku slabší, ale protože těch snímků z té doby tolik dobrých není, tak já jsem potěšen. 60% ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrý akčný film zo známej Hong Kongskej akčnej série. Má celkom dobrý príbeh o snahe pomôcť bratrancovi hlavnej hrdinky, ktorý je na úteku pred políciou, pretože tajná služba ho chce odstrániť a aj ked´ nejaký čas trvá, kým sa film lepšie rozbehne, ale potom už jeho kvalita neklesne. Akcie je tu pomerne dosť a som s ńou spokojný, ale v porovnaní s predchádzajúcim dielom je slabšia a je jej aj menej. Choreografia je stále výborná a aj kaskadérske kúsky sú zaujímavé, ale chýba mi tu nápaditosť štvorky, pretože tu mi väčšina súbojov pripadá dosť podobných. Výborná je už úvodná naháńačka s občasnými súbojmi, kde Cynthia Khan hlavne v uličke alebo na aute predvádza veľmi zaujímavé pohyby alebo finálna akcia v sídle hlavného záporáka, kde dôjde k viacerým menším alebo väčším súbojom, ale aj väčšina ostatných akčných scén sa mi páči, hlavne súboje s dvojicou zabijakov. Jednotke a štvorke sa tento diel nevyrovná, ale ostatné prevyšuje. Objektívna kvalita filmu- 65%, film sa páči mne na 72%. ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Oproti minulým dílům trochu ubylo akce, nicméně zase příběh se mi zdál z těch lepších i když to zprvu tak nevypadalo. Začátek se mi zdál spíš slabší, ale s postupujícím časem kdy vykrystalizovaly charaktery postav, tak se to dost zlepšilo a tak se dá říct, že dějově to byl jeden z nejlepších filmů série Red Force. Škoda jen, že akce bylo pohříchu málo a snad jen na konci se akcí nešetřilo. 60 % ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No nevím, ale po dvou dobrých dílech přišel zase trochu útlum. Dokonce se mi bohužel u této série stalo poprvé, že jsem u toho usnul. Příběh se mi zas až tolik nelíbil, nebyl vyloženě špatný, ale je tu pár zbytečně zdlouhavých a nepříliš záživných pasáží. Ty akční jsou jak jinak vcelku dobré, bojové choreografie taky slušné, hlavně ty, v nichž figuruje Cynthia Khan. Její filmový bratranec se taky snažil, leč moc sympatický (coby postava mi nebyl) – to už ta jeho přítelkyně co zařvala jo. No a ani záporné postavy tu nějak závratně neperlily – v jiných dílech se našlo mnoho pestřejších protivníků. Obyčejný průměr. 50% ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama