Reklama

Reklama

Já jsem Groot

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Malý stromový výrostek Groot se vrací v druhé řadě seriálu „Já jsem Groot“. Dospívající Groot objevuje vesmír a cestuje i za jeho hranice na palubách kosmických plavidel Strážců. Střetne se tváří s novými barvitými bytostmi, prozkoumá nová prostředí a přitom zjistí, že není rando strkat nosík tam, kam ho strkat nemá. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (117)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi tři epizody a je to taková hodně nenáročná záležitost, vyloženě pohádková a určená pro malé děti. Proto potom nechápu, proč se to snaží tvářit, že to není jenom pro děti a skalní fanoušci Marvelu jsou z toho opět nadšení jako ze všeho nového od této značky. Když nebudu brát ohled na pravděpodobnou cílovku, jsou ty epizody unylé, bez nápadu a i za těch 5 minut dokonce nudné. Co taky čekat, když tu u každé epizody zaberou většinu času titulky (!!!) než děj... Slabé 2* ()

Knifeos 

všechny recenze uživatele

Co Marvel slíbil, to jsme dostali. Zábavnou svěží jednohubku s pěknou animací, milým Grootem a příběhy s několika zajímavými nápady. Cílová skupina je zde jasná, děti budou nadšené a sjedou to několikrát, my odrostlí z toho máme příjemnou odreagovačku. Za mě nejlepší druhý díl, pointu jsem nečekal :) 6/10 ()

Reklama

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Kromě čtvrtého, alespoň trochu úsměvnému, dílu si to může zasloužit maximálně 2 hvězdy a to i v případě že jste malé děti. Animace je hodně odfláknutá a je k nepochopení proč, když jedna episodka má asi 3 minuty - protože přes minutu jednou titulky jak k velkofilmu - takže působí jak z 20 let starého pokusu ohromit CGI. V téhle stopáži to nabídne jen to co asi můžete čekat (v podstatě takové vystřižené scénky z filmu, nebo tak něco, prostě bonus) a jinak to nemá co víc říct protože na to není čas. Je to opravdu pro velmi malé děti a nebo někoho kdo má Groota hodně rád. Mohlo by to být na 3 ale za tu opravdu špatnou animaci dám jen 2. Tady je Groot spíše za hajzla než za trošku hloupějšího nemotoru, což je škoda. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal jsem něco ve stylu kraťasů se Scratem. No spletl jsem se. Co mě pobavilo je přetáčení úvodního Marvel jinglu (které jsem začal poprvé přetáčet ve stejné chvíli jako Groot :)), co mě doslova nasralo je délka závěrečných titulků u každé epizody cca 2,5 minuty. Tedy regulérně polovina stopáže epizody. Dál zábavnost... Obrovský rozdíl v epizodách. Je znát, že nápady prostě nebyly. Forma převálcovala obsah. Více u jednotlivých epizod. ()

Timak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem fanoušek malého a roztomilého Groota, mám raději jeho dospělou verzi z jedničky, ale tohle se dá. Je to krátký, takže neomrzí. Hodnocení jednotlivých epizod: E1: slabý E2: dobrý E3: trapný E4: pobavilo E5: ok ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • Tato krátká epizoda připomíná Grootovo první vystoupení v komiksu z roku 1960 („Tales to Astonish #13“), kde byl vyobrazen jako obří monstrum pustošící New York, zatímco relativně malí lidé pod ním prchají do bezpečí. (KGBelik)
  • Kniha, kterou Groot čte na záchodě, se zdá být mimozemskou verzí „Everyone Poops“ od Taro Gomi. (KGBelik)
  • V této epizodě se neobjevil název seriálu. (LUKICKK)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama