Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (180)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli má být Filoni považovaný za spasitele SW kvůli tomu, že píše mizerné scénáře, tak to potěškoště. Na druhou stranu, čemu se divit u člověka, který svou éru začal stvořením tak obskurní sračky, jakou byl pilotní film Klonových válek. Chudák Ahsoka! Tenhle seriál totiž má dobré postavy a zajímavé konflikty v rámci zavedených SW pravidel, taky má úžasný soundtrack a efekty, ale dál už nic moc. Jako blesk z čistého nebe přijde jen pátá epizoda, jejíž završení s purrgily vyvolává masivní porci fascinace, úžasu a dojetí z něčeho až mystického - téhle jedinečné chvíli se seriálu ovšem už nepovede znovu byť jen přiblížit. První série je vesměs plastikový produkt s odstředěnou duší, jehož prázdnota se dá "omluvit" snad jen tím, že bude pokračovat dalšími deseti sériemi s obsahem pro série tři. Win-win jak sviňa, fakt - ale rád se nechám překvapit. RIP, Ray. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem se těšil.. A výjma jednoho dobrého dílu jsem to vyloženě celé protrpěl. Kurva, jak je tohle vůbec možné? Čarodějnice ala oráj. Zombie stormtroopeři. Vyloženě nudný příběh a ještě znuděnější Ashoka v hlavní roli. Nezajímavé akční sekvence, včetně bitev se světelnými meči. Vesmírné letecké bitvy naprosto k smíchu a mohl bych pokračovat. Zlatý Boba Fett, který je oproti tomuhle vyloženě luxusní, protože každý díl měl jasný tah na branku a byl zajímavý, dobře natočený. Tady? Jsem rád, že to mám za sebou - Po Obi-Wanovi další zklamání. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vlastně mě mrzí, že Filloni nezačal přepracováním Clone wars a Rebels do hrané podoby, protože mnoho lidí přijde k Ahsoce s čistým štítem a třeba já na ty animáče nikdy koukat nebudu, leč ocenil bych celý hraný příběh. Nicméně se v podstatě jedná o pátou řadu Rebels, samostatně to víceméně funguje a pokud se přenesete přes domnělou woke agitku, dostanete výborně vypadající seriál (Dave Filloni s novou technologií umí lépe pracovat), s fajn hrdinkou, Rosarii Dawson jsem si nakonec docela oblíbil. Není to žádná must see šleha, co by měl každý vidět jako byla tehdy první řada Manda, ale pokud se seriál SW budou ubírat tímto způsobem a sledovanost bude dostatečná, já si na to vždycky čas najdu. Jen bych ocenil už konečně nové příběhy mimo časové období hlavních 9 epizod. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Rozporuplny serial. Na jednej strane kopec veci bavilo, na druhej vobec. Ahsoka v podani Rosario s monotonnym prejavom super. Ray Stevenson a jeho linka, super. Skoda ze uz medzi nami nie je. Thrawn ako arci zaporak do buducich dielov fajn. Akcia tiez dobra. Ale carodejnictvo ma v SW moc nebralo. Ahsokina padawanka je otravna a skor ma srala. A ani hladame Ezru ma az tak nebralo. Celkovo pozeratelne, Mando bol lepsi. Davam tak 65% ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

S01 - Povedený seriál s mou oblíbenou postavou. V rámci možností jsem si tento seriál užil a fakt mě mrzí, že kvalita nevydržela do samotného konce. V posledních třech epizodách je hodně znát, že je to hloupější, jsou tam logické lapsy, herecky je to nudnější, prostě to ztrácí napětí a zábavnost. Ale ty předchozí díly jsou naštěstí o dost lepší, zajímavější a zábavnější. Tvůrci Dave Filoni a Jon Favreau z mého pohledu udělali jednu velkou chybu. Tou chybou je, že seriál pojmenovali Ahsoka, a přitom o samotné Ahsoke to tolik není, a ke všemu je tady nejméně zajímavou postavou. Bohužel jsem neviděl seriál Povstalci, takže mi chyběli jisté souvislosti, detaily a některé postavy a jejich interakce pro mě byly neznámé a chyběl mi k tomu hlubší kontext. Filoni a Favreau se nezdržují s nějakým vysvětlování a sešlápnout pedál hned od první epizody a seriál je díky tomu svižný a zábavný, a dokáže místy velmi příjemně překvapovat. Hodně se mi líbilo jakým způsobem jsou epizody vystavěné a jak fungují na fanoušky Star Wars, protože tohle jsou ty Star Wars, který mi tolik chyběly. Zábavné, lehce dětinské, ale hlavně dělané od srdce. Bohužel k mé smůle tento slibný začátek vydržel cca do šesté epizody. Od šesté epizody mi přišlo, že se tvůrci začali točit v kruhu, nevědí jak s příběhem a s postavy pracovat dál a rozvíjet jejich příběh. Korunu tomu nasazují logické lapsy a nudná a sterilní akce. Po herecké stránce je to velmi dobré, jelikož herci si v pohodě odehrají své (Ray Stevenson a Ivanna Sachno mají tu správnou hereckou chemii a kradou si každou scénu pro sebe), a jsou ve svých rolí dost sympatický. Vizuální a technická stránka je krásná a osobně se mi moc líbila hudba, která je skvělá. Ahsoka je dobrý Star Wars seriál a já doufám, že další řada bude o dost lepší a vyvaruje se chyb, která má tahle první. ()

Galerie (182)

Zajímavosti (58)

  • Vták, ktorý je s Ahsokou Tano, sa volá Morai. Morai bola slúžka Dcéry, ktorú môžeme vidieť v seriáli Star Wars: Klonové války (2008–2020). (Bukysh)
  • Holografická místnost na Home One je úplně stejná jako ta, kde se Luke (Mark Hamill) zpátky přidal k Rebelům před útokem na 2. Hvězdu Smrti v Návratu Jediů (1983). I zvuk hologramu je úplně stejný jako zvuk hologramu plánu útoku na Hvězdu Smrti. (Veskoslav)
  • Rasa Ahsoky Tano sa volá Togruta. Ahsoka pochádza z planéty Shill a narodila sa 36 pred bitkou o Yavin. (Bukysh)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama