Reklama

Reklama

Plae Rak Chan Duai Chai Thoe

(seriál)
  • Thajsko แปลรักฉันด้วยใจเธอ (více)

Obsahy(1)

Teh a Oh-aew byli nejlepšími přáteli, dokud je rozepře v dětství nezměnila v rivaly. O několik let později, když se připravují na přijímací zkoušky na univerzitu, se znovu potkají ve třídě čínštiny. Jejich setkání probouzí v obou neznámé pocity, se kterými se musí poprat a přijít na to, kým opravdu jsou. (Gaytitulky.info)

Diskuze

jiri.twist

jiri.twist (hodnocení, recenze)

Předramatizovaný natahovák po asijsku, resp. po thajsku. Ale v tom dobrém slova smyslu. Proto mé velmi vysoké ohodnocení, které zahrnuje 1. sérii.

A teď k těm drobnostem, které ale nevyvažují naprosto výborný dojem z tohoto seriálu. Někdy jsem měl trošku pocit "umělého natahování", jakobych se ocitl v padesátém díle Ošklivky Betty (teď se mi nejedná o příběh, jen srovnání), ale té Betty původní, kolumbijské. Někdy se mi zdálo počínání Teh-a až nelogické (ale jsme v seriálu a v Asii). Hudba opravdu moc dobrá na to, že jsem u Thajska zvyklý spíše na tklivé klavíry, kdy skladbu od skladby nepoznám, že by se nějak lišila (tady ano). Strašně málo intimností, až mi to připadalo takové umělé jako z dob počátku kinematografie a ne 21. století.

Úsměvné bylo v posledních dvou dílech "plakání" Teh-a, až u jednoho záběru jsem se místo pláče rozesmál, kdy škleb byl tak dlouhý a obrovský s tekoucí vodou z očí a umělým soplem z nosu (nechci tím ale naštvat všechny zdejší hodnotitele, kteří dali jako já plný počet hvězd). Thajci zřejmě neznají papírový kapesník (to je nadsázka). A kupodivu, nejvíce přitažlivý fyzicky (alespoň pro mě) mi nepřišel ani jeden z obou hlavních hrdinů, ale bratr Teh-a - Hoon ... (červenající se smajlík)

pethan

pethan (hodnocení, recenze)

Romantický seriál s gay tématikou. 1. řada má 5 dílů zhruba po 70 minutách, 2. řada by měla vyjít v březnu 2021.

Mataa

Mataa (hodnocení, recenze)

Já bych chtěla jenom podotknout, že v popisu žánru je horor, což je dost zavádějící, protože zde nejsou žádné hororové prvky. A také, že je to seriál, nikoliv film.  

Reklama

Reklama