Reklama

Reklama

Hájovna Falkenau

(seriál)
  • Západní Německo Forsthaus Falkenau (více)
Drama / Rodinný
Západní Německo / Rakousko, 1989, 324x45 min

Hrají:

Christian Wolff, Anja Kruse, Michaela May, Eduard Linkers, Sky du Mont, Jutta Speidel, Hans Quest, Georg Marischka, Patrick Lyster, Peter Kremer (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Se správcem lesa a jeho rodinou navštívíme bavorský kraj a zároveň nahlédneme do osudů místních obyvatel, jejich starostí i radostí, dobrodružství i lásek... (oficiální text distributora)

Recenze (8)

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

Pane bože, kdy už se Němci naučí hrát a natočit něco, co má smysl a nějakou zápletku, asi nikdy a naše německá TV Prima to vždycky zařadí do programu ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Pochybuje tady snad někdo nad německou televizní produkcí? Naše produkce na tom není o moc lepé, jsou to stejně vylhané a naivní skvosty, ale tady je to asi umocněno tím bavoráckým kýčem. Falkenau je navíc starý názve města Sokolov. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Kde jinde se zevrubně něco zajímavého dovědět o obyčejných obyvatelích bavorského kraje než z tohoto seriálu?***(6.12.2010) ()

Eldoth odpad!

všechny recenze uživatele

Zde opravdu není co dodávat,absolutní souhlas se sinpem.Jedna z největších ostud německého seriálu. ()

mirliflore odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, přiznávám, měl jsem vůči tomuto seriálu předsudky. Už jen ten název a to, že ho natočili v Německu a že ho dávají na Primě, mě odrazovalo. Nakonec jsem se přece jen odhodlal a zapnul bednu. Vydržel jsem to 5 minut. Děj se točil okolo jednoho dědy, co chtěl dělat umění tím, že vyřezával koláče ze stromů, ale byl už moc starý a neměl dost sil a tak si musel vzít na pomoc nějakého mladého borce. Když pak všichni říkali, jak je to geniální nápad a jak teď bude ten děda spokojený, vypnul jsem to. Každého, kdo se vydržel na tenhle seriál dívat víc jak 1 díl, bych zavřel do cvokhausu. Nebo bych mu doporučil nechat si vyšetřit zrak a sluch. ()

Řízek 

všechny recenze uživatele

Sice sem to už podle názvu chtěl hned šoupnout do popelnice, ale pak sem zjistil, že to neni tak brutálně špatný, je to jen špatný. A je to rozhodně lepčí než tygr a drak :-) ()

Eisenmann odpad!

všechny recenze uživatele

Bavorsko je bezpochyby krásná země. Hlasitá a přívětivá, přesto daleko spořádanější než Čechy. Ale rozhodně není takhle kýčovitá, lidé tam nevypadají jak voskové figuríny a nechovají se jak s naprogramovaným mozkem. Tenhle seriál je velký přehmat a ostuda. ()

Reklama

Reklama