Reklama

Reklama

Black Space

(seriál)
  • Kanada Black Space (více)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Pravidla moc neřeší a využívá dost nezvyklé prostředky. Teď vyšetřuje masakr na izraelské střední škole, který má na svědomí parta zabijáků v maskách jednorožců. (Netflix)

Recenze (32)

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Cut the bullshit. Black Space si jde za svým, má tempo olympijskýho sprintera, tak akorát nesympatickýho macha v hlavní roli a nelidsky krásný holky. Nebejt kapičku slabší pointy a toho, jak se mi postavy nehorázně pletly, byl bych spokojenej úplně. Mezi jednookejma policajtama je každopádně Black Space král. 👑 ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

Upozornění v úvodu hovoří o znepokojivosti a znepokojivé to vskutku je, ve všech ohledech. Taky je to napínavé, a když s dalšími díly roste pocit znechucení, není znepokojivé to, že takové seriály a filmy vůbec vznikají a že se na ně dívám? Protože, i když dobře natočený, napsaný i zahraný, je to pro mě jen seriál o násilí a odpadu od morálních hodnot. ()

Reklama

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Ďalší srdcervúci príbeh o streľbe na strednej škole. Tentokrát z izraelského prostredia. Séria možno zaujímavá iným príbehom – na čele so zvláštnym vyšetrovateľom Davidim. Pre mňa tento príbeh nebol ničím originálny, mala som pocit, že niečo podobné (téma s maskami, vyšetrovateľ s podobnou skúsenosťou z mladosti, hľadanie odpovede na otázku, čo je správne v očiach mladých ľudí) som už veľakrát videla. Nebol tam nikto, s kým by som sa dokázala stotožniť alebo s kým by som súcitila. Niektoré úkony a postup vyšetrovania sa mi zdali laické. Aj tých osem epizód bolo priveľa, dookola sa motáme a vypĺňame poloprázdny priestor. Ak sa rozhodnem najbližšie pozerať film s podobnou tematikou, ak ma má viac osloviť, očakávam odpovede. Prečo sa to deje? Čas mládeže vyplnený neustálymi zábavami, alkoholom a drogami? Úbohé zaháňanie nudy! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Izraelci mi v poslední době přinesli nejeden super kousek,díky čemuž sem se těšil i na Black Space a bohužel tohle je celkem zklamání.Prostředí je sice stále víceméně neokoukané,ale jinak jde o klasickou detektivku,která mě nijak zvlášť nechytla,některé postavy mi splývaly a hlavní "hrdina" mi k srdci taky zrovna nepřirostl.Korunu tomu nasadí pistole z 3D tiskárny,jejíž tisk by v téhle podobě trval hodiny (ne minuty jak je tu ukázáno) a její funkčnost by rozhodně nebyla stejná jako funkčnost klasické pistole...60% ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

čisto Iraelsky serial,, ziadny Mosad, žiadne vnutroštátne konflikty medzi Palestinčnmi a židmi. Konečne čistý dej židovská dvansťročenka, študenti maturanti, šikana, trýznenie, konflikty v škole v kolektívoch. Vraždy študentov riešil postihnuty policajt so sympatickou kolegyňou. Trocha sa v tom dave plietli postavy (hlavne študentov) , napokon to ústilo k zaujímavému koncu. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama