Reklama

Reklama

Tvůj souboj s divočinou: Poprask na safari

(pořad)
  • USA Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie
Trailer
Reality-TV / Dobrodružný
USA, 2021, 45 min

Režie:

Ben Simms

Hudba:

Devin Powers

Účinkují:

Bear Grylls

VOD (1)

Obsahy(1)

Z rezervace uprchla divoká zvířata! Spolu s Bearem Gryllsem je v tomhle interaktivním speciálu musíte pochytat a oplocení rychle opravit. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Kdyby bylo funkčně doladěné, nebylo by to tak zlé. Bohužel musím v tomto případě pořad hodnotit podle toho, jak mi byl naservírován. A když jsem jednu zápletku musel absolvovat třikrát (a pokaždé celou správně), bylo to již dost otravné. Jinak jde o zajímavé koukání, kdy se divák dozví něco nového, zkusí si, jak by sám reagoval, a může si užít Beara Gryllse, jak sežere všechnu možnou havěť. ()

Gagin 

všechny recenze uživatele

Na první dobrou zábavný, na druhou už nikoliv. Jakmile uděláte špatný rozhodnutí, musíte přetrpět to, co už jste viděli (třeba rozhodnutí s tím chřestýšem). Pak si ale můžete dovolit zvolit třeba jiný rozhodnutí a takové spolknutí pijavice ubralo jednu hvězdu. Spolknutí se totiž nepovede a Bear vytáhne z úst něco ztuhlého, no rozhodně ne tu pijavici, kterou si původně strkal do pusy. Takže kdo ví, co si od toho všeho myslet. Ale jako formát se mi to líbilo a pokud si jednou budu moct vybrat třeba konec filmu, podle svého uvážení, tak jedině super. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Bohužel já nadšen nebyl. Možná to bylo i proto, že jsem tento interactivní film viděl po dohrání PC filmové hry Detroit. Nebo prostě už mám s tímto žánrem bohatší zkušenosti, ale celý projekt Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie mi přijde šíleně nezáživný, nereálný a dokonce i (a to jsem se u Beara Gryllse divil) nudný. Plný klišé, rozhodnutí, které by v realitě skončily moc zle (což je v úvodních titulcích díky Bohu zmíněno) a rozhodování, které ale vlastně nemá skoro žádný vliv na výsledek. Tím ubírám z výsledného hodnocení hned několik hvězd, a pokud chcete vidět něco dobrého, interactivního, sáhněte spíše po Heavy Rain, Detroitu nebo Fahrenheitu. 50% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Neviem či Bear Grylls podpísal s netflixom nejakú zmluvu, ale toto im vyšlo. Dosť rozhodujete čo sa bude diať. Pozeral som na hernej konzole, tak si netrufam povedať či sa to dá ovládať aj na mobile alebo tv. Ale každopádne tých 45 minút ubehlo veľmi rýchlo a mňa to chytilo. Viac takychto intelektuálnych filmov. Ešte si pamatäm ako som menší pozerával pár jeho show. 4* ()

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

První zážitek s interaktivním filmem a nutno říct, že těch 45 minut uteklo neskutečně rychle a drželo mě to v pozoru celou dobu. Beara Gryllse občas sleduju v jeho pořadu o přežití a tady to bylo více méně stejné. Jeden moment byl totálně brutální a šokovalo mě to. Za to velký palec nahoru pro tvůrce. Je to super věc na večer pro pobavení a tak vřele doporučuju. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama