Reklama

Reklama

Tvůj souboj s divočinou: Poprask na safari

(pořad)
  • USA Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie
Trailer
Reality-TV / Dobrodružný
USA, 2021, 45 min

Režie:

Ben Simms

Hudba:

Devin Powers

Účinkují:

Bear Grylls

VOD (1)

Obsahy(1)

Z rezervace uprchla divoká zvířata! Spolu s Bearem Gryllsem je v tomhle interaktivním speciálu musíte pochytat a oplocení rychle opravit. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Překvapivě sympatická podívaná plná nádherných záběrů a s milou atmosférou. Bear Grylls nepřekvapí, opět servíruje kupu zajímavých momentů, někdy silně umělých, přesto je však příběh velmi poutavý a dokáže diváka perfektně vtáhnout do děje. Celý projekt je zřetelně cílený na mladší publikum, nic to však nemění na faktu, že i dospělý divák si určitě užije tuhle příjemnou interaktivní zábavu. 7/10. ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Rozhodně oceňuji snahu vytvořit něco nového. Ale jak se dalo očekávat, jako jeden z prvních takovýto snímků má ještě spoustu much. Za prvé musím říct, že příběh je spíš takový pro děti. Občas jsem měl pocit že koukám na nickelodeon s dcerami a mladý asiat se mě neustále ptá kde je ten schovaný vláček, jestli za dveřmi nebo ve skříni. Samozřejmě zpracování všech scénářů a hlavně jejich provedení v podobě Beara je úctyhodné. Také musím říci že těch 45 minut uteklo neuvěřitelně rychle a v podstatě jsem se vždy rozhodoval správně. Nebylo to nic náročného. Na konci jsem se zkrátka nemohl zbavit pocitu, že jsem si pustil pořad pro děti a tak nemůžu hodnotit více než třemi hvězdičkami i když za první svého druhu si zaslouží uznání ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Neviem či Bear Grylls podpísal s netflixom nejakú zmluvu, ale toto im vyšlo. Dosť rozhodujete čo sa bude diať. Pozeral som na hernej konzole, tak si netrufam povedať či sa to dá ovládať aj na mobile alebo tv. Ale každopádne tých 45 minút ubehlo veľmi rýchlo a mňa to chytilo. Viac takychto intelektuálnych filmov. Ešte si pamatäm ako som menší pozerával pár jeho show. 4* ()

Moonwalker 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavé pojetí dokumentu. Spolu s Bear Gryllsem prožijeme to správné dobrodružství na africkém safari, které řídíte vy sami jak se bude odvíjet. Interaktivní dokument je tedy v naších rukách. Za sebe musím říct že mě to dost bavilo a občas jsem kroutil hlavou jaký je Grylls blázen co neudělá pro přežití. ()

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

První zážitek s interaktivním filmem a nutno říct, že těch 45 minut uteklo neskutečně rychle a drželo mě to v pozoru celou dobu. Beara Gryllse občas sleduju v jeho pořadu o přežití a tady to bylo více méně stejné. Jeden moment byl totálně brutální a šokovalo mě to. Za to velký palec nahoru pro tvůrce. Je to super věc na večer pro pobavení a tak vřele doporučuju. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama