Reklama

Reklama

Ví o tobě

(seriál)
  • Velká Británie Behind Her Eyes
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Svobodná matka naváže milostný poměr se svým šéfem na psychiatrii a zároveň se spřátelí s jeho záhadnou ženou. Zaplete se tak do zvrácené a nebezpečné hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nenápadná mysteriózní minisérie se velmi rychle dostala do české TOP 10 na Netflixu, tudíž neunikla mnohým uživatelům. Já si pořady ke sledování na základě tohoto výběru vůbec nehledám, mí známí ovšem ano a právě díky nim jsem se k Behind Her Eyes dostal. Dlouhou dobu jsem absolutně netušil, co si o seriálu myslet a jediná pozitiva bohužel šla k atraktivitě Eve Hewson. Zvraty ve druhé polovině seriálu si ale přeci jen připoutaly mou pozornost a jelikož jsem milovníkem mindfucků a plotwistů, tak nemohu zahnat Ví o tobě do průměru. [viděno na Netflixu] ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

OBSAHUJE SPOILERY! NEČÍST, POKUD JSTE NEVIDĚLI. Věřila jsem, že mě čeká inteligentní psychologický thriller s mindfuck rozuzlením. Ano, to mindfuck rozuzlení se konalo, ale bez všeho ostatního. Bohužel si tím tvůrci trochu podřezali větev, protože hlavně ono rozuzlení nedává příliš smysl.Ok, kdybych si připustila, že astrální cestování a něco jako výměna těl existuje - jakto, že Rob (v těle Adele) znal detaily bytu Louise? Nebo se jednalo jen další lež z jeho úst? A jakto, že Louise se naučila cestovat až postupem času poté, co začala opakovat onen pochybný proces (k tomu se taky dostanu) a Rob to zvládl hned napoprvé? Mimochodem kdybyste to nevěděli, když nemůžete usnout, stačí si spočítat prsty na ruce a hned usnete, klidně i ve stoje :))))) Celkově ono pochybné "spočítej si prsty, podívej se na hodiny, představ si dveře" bylo dost úsměvné. A konec... proč Louise jednoduše nepoprosila taxikáře o pomoc, co by vyřešila tím, že astrálně cestovala k Adele? Chtěla se na ni při umírání dívat?:D U toho finále už jsem se opravdu chytala za hlavu. Celkem mě to mrzí, protože jinak mě děj chytnul hned od začátku, herečka Adele byla výborná, atmosféra správně mysteriózní. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

MOŽNÝ SPOILER!!! Behind her eyes začíná jako seriál s dobrým náběhem na slušný thriller, pokračuje jako nemastná, neslaná slátanina, která často přešlapuje na místě a nic se neděje, a končí jako nesmysl se zapojením lucidního snění/astrálního cestování a výměny osobnosti (??????). Jak dementně to zní takhle napsané, přesně tak debilní to i ve výsledku je. Špatně uchopená série tvářící se jako psychologicky hutná věc, ale ve výsledku je to strašně povrchní a nesmyslně stupidně zakončené. Tohle nebrat a ušetříte si 6 hodin života. ()

Sygi 

všechny recenze uživatele

Něco tak znepokojivého jsem dlouho, předlouho neviděl. 90 % času si myslíte, že víte, jak to dopadne, všechno tomu nasvědčuje, začíná vám dávat smysl zdánlivá nezáživnost prvních dílů, a to jen proto, aby se všechny vaše teze v samotném finále rozpadly a vy zůstali úžasem (ne zrovna v tom dobrém slova smyslu) hledět nad tím, čeho jste právě svědky. Skvěle intenzivní zážitek. Tyhle minisérie můžu. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jestli je na tomhle seriálu něco geniální, tak je to rozhodně rozuzlení a celkově zakončení. Mám z toho až mráz na zádech. Herecky hodně dobře zvládnuté, všichni se mi dostali pod kůži a od určitého momentu jsem musela vědět, jak to dopadne. Hodně originální nápad, který si určitě zasloužil seriálovou verzi (na film je to asi moc komplikované). A tahle určitě není k zahození. 4,5* ()

Galerie (66)

Zajímavosti (1)

  • V každej epizóde sa nachádza sexuálna scéna. (Sticks)

Reklama

Reklama