Reklama

Reklama

Katie Fforde

(seriál)
Trailer
Německo, (2010–2021), 62 h 43 min (Minutáž: 88–90 min)

Předloha:

Katie Fforde (kniha)

Hrají:

Max Landgrebe, Rike Schäffer, Stefanie Stappenbeck, Henriette Richter-Röhl, René Ifrah, Martin May, Eleonore Weisgerber, Johannes Zirner, Mareike Carrière (více)
(další profese)

Epizody(42)

Recenze uživatele deedulka k tomuto seriálu (2)

Kousek z tebe (2012) (E09) 

Na německé poměry kupodivu příjemný romantický film. Vivien má dostat novou ledvinu, která by jí zachránila život. Anonymní dárce si to ale na poslední chvíli rozmyslí a odstoupí. Vivien dodá odvahy její kamarád z dialýzy a přiměje ji o svůj život bojovat. Zjistí, kdo byl anonymní dárce a shodou náhod se vydává za zahradnici, která má dokončit úpravu zahrady v jeho sídle na pláži. O romantiku a úsměvné momenty není nouze a příběh i herecké obsazení mě příjemně překvapily. Pokud chcete pohodový film, zkuste tenhle. ;) ()

Srdce pro dva (2013) (E11) 

Nuda, nuda, nuda. Měla jsem to štěstí, že jsem četla knižní předlohu od Katie Fforde. Ta napsala pohodový příběh s lehkou vtipnou atmosférou. Bohužel se již film tolik nevydařil. Hlavní hrdinka Flora je sice pěkná, ale tím klady filmu končí. Je takový nemastný, neslaný a chybí mu náboj. Po prvních 10 minutách jsem měla chuť přepnout. Když jsem ale zjistila, že jsem četla knihu, jen díky tomu jsem vydržela až do konce. Byla jsem zvědavá a nakonec zklamaná. ()

Reklama

Reklama