Reklama

Reklama

The Chubbchubbs!

  • Slovensko Chubb Chubbs
Krátkometrážní / Animovaný / Sci-Fi / Komedie
USA, 2002, 6 min

Obsahy(1)

ChubbChubbs predstavujú mimozemské stvorenia, ktoré napadnú planétu, na ktorej sa nachádza úprimný, ale nemotorný hrdina Meeper a spievajúca diva ZyZaks. Meeper sa údatne pokúša varovať hosťov Ale-E-Inn, že im hrozí nebezpečenstvo. Zrazu sa ale sám ocitne zoči-voči najpríšernejším stvoreniam v galaxii. (genetique)

Recenze (94)

kinej 

všechny recenze uživatele

Počítačově dělané filmy mi většinou nesednou. Je to proto, že producenti se ze svého produktu vytřískat maximální zisk a tak se snaží vždy oslovit co největší okruh diváků. V takovém produktu pak samozřejmě není prostor pro nějaké umění. Ale The Chubbchubs jsou natočeny dosti svérázným způsobem. Tento kraťas je lepší než většina celovečeráků. Možná to je proto, že je krátký a není v něm čas pro sentiment a možná je to jen režisérem. Každopádně prima pět minut. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Skvělý kousek Erica Armstronga (vizuální efekty pro Jurský park), který byl poprávu oceněn Oscarem za krátký animák. Ke spatření v bonusech na DVD MiB II. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Obrovské překvapení na které jsem narazila dost náhodou. Jedna ufounská hospoda ve které zpívá cca pětiprsá ufounská Aretha Franklin a ve které potkáme spoustu starých známých (třeba Yodu) a v ní pracuje jako uklízeč večný smolař snící o kariéře zpěváka... Tahle spousta nápadů na kratinké stopáži s optimistickým rozuzlením musí snad každého potěšit. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Perfektně naanimovaný výsek ze života jednoho průseráře lze vnímat jako parodii na sci-fi filmy (nechybí ani miláček všech Star Wars fanoušků Jar Jar Binks) i jako oslavu mezidruhového přátelství tak zvrhle optimistickou, že je těžké nezačít za zvuků závěrečné melodie instinktivně křepčit. A potom ty malé, roztomiloučké žluté potvůrky - dokud nevycenily zoubky, přál jsem si je mít doma. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Milé prekvapenie z nejakými odkazmi na Star Wars, ktoré slušne pobaví. /80%/ __tento short film pozri na: DVD Divoké vlny ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Ani ne šestiminutový animovaný kraťas, který má však více nápadů a humoru než drtivá většina současné rádoby vtipné celovečerní animované produkce. Má to švih, výborné zpracování i sympatického hrdinu. Prostě zábava. ()

May 

všechny recenze uživatele

Geniální dílko, které jsem náhodně stáhla v houfu jiných věcí... a vůbec toho nelituju, považuju ho za svůj poklad:) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Fakt nechapu, jak tahle kokotina mohla dostat oskara. Divne plasticky vypadajici animace, uchylackej pribeh, ve kterym se motaj postavy ze Star Wars a kdyz se konecne na scenu dostanou Chubb Chubbsove, tak to skonci. A je s podivem, ze i pres tu hromadu odkazu na znamy filmy, to neni skoro vubec vtipny. ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Výborný animák ve kterém je vše špatné i dobré tím zábavným. Dá se říct, že to je mimozemská hospoda, ve který se stávají nápady Erica Armstronga. Ani by jste nevěřili co dokážou malá kuřátka. :o)) Ani se nedivím, že o dostalo Oscara. Jen tak dál. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Aretha Franklin dobře válí, stejně tak jako tento krátkometrážní filmek. Myslím, že si toto animované dílko oprávněně zaslouží "Respect":) ()

Reklama

Reklama