Reklama

Reklama

Dva z Queensu

(seriál)
USA, (1998–2007), 75 h 54 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Victor Williams, Gary Valentine, Jon Favreau, Torrey DeVitto, Larry Romano, Blythe Auffarth, Rhiannon Leigh Wryn (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(207)

Obsahy(1)

Doručovatel Doug Heffernan vede spokojený život – má hezkou ženu (Carrie), velkou televizi a přátele, se kterými se na ni dívá. Potom se k nim přistěhuje Arthur, potrhlý otec Carrie. (oficiální text distributora)

Recenze (55)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Ani nevim proč se mi to to takhle líbí. Nejspíš lehce ujíždim na těhlech amerických sticomech. Tady se ztotožňuju s povalečským stylem Kevina Jamese (herec sympaťák) a baví mě jejich manželské postrkování. Děda je však nezábavnej až bída. Ještě se mi zdá, že díly mají sestupnou tendenci, ale uvidíme... ()

CrazmydRed 

všechny recenze uživatele

Čože?! KoQ vraj vysielala JOJ-ka a NOVA?! Teda, po predchádzajúcich komentároch som rada, že som o tom ani netušila, pretože zlý dabing vie skaziť celú námahu, ako napr. v Ženatom zo záväzkami - otrasný dabing. Ja osobne preferujem ten nemecký, a ten teda v KoQ vyniká :) Len nechápem, prečo je tu nado mnou napísaný ako herec iba Jerry Stiller, keď hlavnými postavymi sú Kevin James a Leah Remini...Kde sú?!!!!! ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

K tomuhle seriálu mám hodně kladný vztah. Každý rok na něj koukám v Rakousku v německém znění a nikdy jsem ho v jiném znění neviděla. A musim říct, že nadabovaný to tam mají vážně skvěle. Celkově jsem viděla necelou půlku a postupně to chci dokoukat všechno. Baví mě úplně každý díl. Vždycky se u toho hodně nasměju. 85%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Čomu z ´nie´ si nerozumel?“ „Dvaja z Queensu“ sú tradičný priemerný americký sitkom, u ktorého ma kvôli nie príliš vtipným scenárom prekvapilo, koľkých sérií sa dočkal. Ak je niečo horšie, ako priemerné zápletky, tak už iba priemerné herecké obsadenie. Výnimku tvorí výrazný Jerry Stiller, mimochodom otec Bena Stillera (stretli sa spolu v ZOOLANDEROVI) ako šialený svokor Arthur. ()

Homer.p 

všechny recenze uživatele

Takové hrané Simpsonovi. Hlavní hrdina typický chlap, dobrácký neatraktivní trouba s podřadnou prací, který má doma v očích každého chlapa dokonalou ženskou. Tedy, hezká, sexy, chápající a hodná, což je samozřejmě utopie. Ovšem herecky naprosto dokonalé, včetně kaleidoskopu vedlejších postav (samej nýmand 😂). Prostě jak ze života a seriál pochopí spíše ti odrostlejši, kteří již mají kus “dospělého” života za sebou, a proto asi zde má takové nízké hodnocení. Rovněž bych vyzdvihl český dabing, který je špičkový (opět nechápu zdejší výhrady k němu). Prim samozřejmě hraje starý Arthur, protože Petr Oliva a především před ním ještě Michal Pavlata, tak to je opravdu masakr. Seriál je prostě prdel a jak jsem se jako kluk bavil u Přátel, tak v dospělosti je u mne nahradil právě tento. ()

Galerie (169)

Zajímavosti (14)

  • Larry Romano (Richie) odešel ze seriálu, protože dostal nabídku do seriálu Kristin (od r. 2001). (prokda)
  • V seriálu se objevilo mnoho členů rodiny Bena Stillera. Vedle samotného komika to byl jeho otec Jerry Stiller, matka Anne Meara a sestra Amy Stiller. (prokda)

Související novinky

Zemřel herec Jerry Stiller

Zemřel herec Jerry Stiller

11.05.2020

Ve věku 92 let dnes ve Spojených státech zemřel komediální herec Jerry Stiller. Zprávu na svém twitterovém účtu zveřejnil jeho syn, hollywoodský herec a režisér Ben Stiller. Podle příspěvku zemřel… (více)

Reklama

Reklama