Reklama

Reklama

Dva z Queensu

(seriál)
USA, (1998–2007), 75 h 54 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Victor Williams, Gary Valentine, Jon Favreau, Torrey DeVitto, Larry Romano, Blythe Auffarth, Rhiannon Leigh Wryn (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(207)

Obsahy(1)

Doručovatel Doug Heffernan vede spokojený život – má hezkou ženu (Carrie), velkou televizi a přátele, se kterými se na ni dívá. Potom se k nim přistěhuje Arthur, potrhlý otec Carrie. (oficiální text distributora)

Recenze (55)

anderson 

všechny recenze uživatele

Hodnotení je tu k dnešnému dňu 22, ale komentár ani jeden. (Čím to asi je ? Žeby "úžasným" vysielacím časom na TV NOVA ? Alebo nulovou reklamou zo strany slovenskej televízie JOJ ?) Jeden z najúspešnejších sitkomov v USA si však malé "zamyslenie" určite zaslúži. Doug Heffernan (Kevin James) je doručovateľom u IPS. Žije v radovom rodinnom dome v Queense, New York spolu so svojou energickou ženou Carrie (Leah Remini) a svojráznym svokrom Arthurom (Jerry Stiller). Celý humor tohto dielka vychádza z jednoduchých situácií bežného života, no priznávam, že na chuť som mu prišiel až v polovici druhej série. Ak teda niekto zavrhol tento druh zábavy už počas prvých epizód, mal by sa pozrieť napr. na vynikajúci diel o tom ako si Dougovi susedia inštalovali na záhradu bazén. Verdikt: v našich končinách absolútne nedocenené dielko (snáď sa mu dostane zadosťučinenia, keď Kevin James prerazí na striebornom plátne). (27.6.2005) Musím sa vehementne zastať českého dabingu, ktorý je geniálny. Najmä MICHAL PAVLATA, ktorý dabuje JERRYho STILLERa je dokonalý ! Apropo v jednom z jeho flashbackov si otca zahral jeho slávny syn BEN STILLER. (1.6.2007) Od V. série dabuje J. STILLERA Petr Oliva. A už to nie je ono (Sk*rvená NOVA CINEMA). (5.9.2008) ()

hiroito 

všechny recenze uživatele

Kevin James jako představitel nové generace bavičů v tomto seriálů přímo září. Jestliže mám problém, že některé filmy nebo seriály nedávají smysl v kontrastu se skutečností, tak musím říct, že se v tomto seriálu trošku i vidím. Vtipy, scénky nebo jen průpovídky dávají smysl a není to přehnané do extrémů. Jinak velkým fanouškem seriálu je i Will Smith a také díky tomu sním K.James hrál ve filmu Hitch, kde si ho Smith osobně vybral:-) ()

Reklama

Carcooli 

všechny recenze uživatele

Leah je brutální kočka, má extra šmrnc a připomíná mi jednu známou, která je jí extrémně podobná. Kevina jsem si strašně oblíbila v Když si Larry bral Harryho, a tenhle seriál je takovou nenásilnou večerní zábavou, když už máte doma všechno hotovo, příjdte z práce, uvaříte si kafe a pustíte si telku. Nějaký extra vtipný humor se ale nekoná, bohužel.. ()

CrazmydRed 

všechny recenze uživatele

Čože?! KoQ vraj vysielala JOJ-ka a NOVA?! Teda, po predchádzajúcich komentároch som rada, že som o tom ani netušila, pretože zlý dabing vie skaziť celú námahu, ako napr. v Ženatom zo záväzkami - otrasný dabing. Ja osobne preferujem ten nemecký, a ten teda v KoQ vyniká :) Len nechápem, prečo je tu nado mnou napísaný ako herec iba Jerry Stiller, keď hlavnými postavymi sú Kevin James a Leah Remini...Kde sú?!!!!! ()

lmc 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších komediálních seriálů, který v Čechách doplatil nejen na hroznou vysílací dobu, ale především na KATASTROFÁLNÍ dabing!!! Viděl jsem první dvě série v originálním znění a u každého dílu jsem se královsky bavil, zpatořený český dabing však shazuje krásu seriálu na desetinu. Doporučuji v původním znění! ()

Galerie (169)

Zajímavosti (14)

  • Když příjde Arthur (Jerry Stiller) v úvodu epizody na večeři, tak lze na stěně zahlédnout stín od mikrofonu. (Duoscop)

Související novinky

Zemřel herec Jerry Stiller

Zemřel herec Jerry Stiller

11.05.2020

Ve věku 92 let dnes ve Spojených státech zemřel komediální herec Jerry Stiller. Zprávu na svém twitterovém účtu zveřejnil jeho syn, hollywoodský herec a režisér Ben Stiller. Podle příspěvku zemřel… (více)

Reklama

Reklama