Reklama

Reklama

Blue Beetle

  • USA Blue Beetle (více)
Trailer 4

Čerstvý absolvent vysoké školy Jaime Reyes se vrací domů pln nadějí do budoucna, aby zjistil, že domov už není takový, jaký jej opustil. Zatímco hledá smysl života, zasáhne osud, když se Jaime nečekaně střetne se starobylou relikvií obdařenou mimozemskou technologií. Když si Skarabeus vybere Jaimeho za svého symbiotického hostitele, je obdařen neuvěřitelným brněním schopným mimořádných a nepředvídatelných schopností, které navždy změní jeho osud, když se stane superhrdinou Blue Beetlem. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (254)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mě tahle Mexická komiksovka docela bavila, protože režisér rozhodně není žádný břídil a dokáže bez problému řídit jak herce tak příběh. Postavy si mezi sebou povídají a reagují na sebe a je to fajn, jenže tohle je komiksovka a někdo by mohl kafrat že zde chybí akce a vizuální efekty. Takže samozřejmě i tohle přijde na řadu a celé to jde do kopru. Myslíte si pánové producenti že diváka po 15 letech baví minimálně 6x do roka sledovat stále to stejné znovu a znovu? 50% ()

blackkocour odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně jako u spajdr-gaye, připravil jsem si na modrou ploštici repelent a deratizátora, vole. Mexičani mají horší věci než je jejich kuchyně, ale že z útrap veřejných kanalizací vyserou modrý hovno, pokryté tasemnicí, které dokážou snadno zaútočit na lidské trávicí ústrojí, a krom toho ještě do zad vyvolat nepříjemné křeče, že si budete připadat jako létající robotická vážka, nebo mexickej pípající topinkovač, na kterým by si cikorky z Chánova zgustli, protože by železo prodali do fricu. Fakt nechápu, proč má DC zapotřebí (ne)dělat nic kreativního, co se nesnaží neboze konkurovat umírajícímu Mrdvelu, a napodobit šarm těm buzíkům s pláštěm, a černou kápií, na těžkou nesympatičnost Tchořovi, pavoučkovi, mravenečníkovi a urně Tonyho downouka jr. To už si ty wepřové hlavy můžou jen šukat do kaďáku. Tohle silně kopíruje mého Ferdu Ant-Mravenco-Mena který mi ze všech supergeyů přijde troše sympatický, k tomu zlokorporáckou padouchyňí starý Replayový, co chce všem načipovat stejný žluklý zlo do páteře, jako nejmenovaný kokotvid. Herecké výkony jak z latinské telenovely, nemusíme se zavděčit každému trhu na světě, protože pokud vznikne i černá tlama, jako zachránce cikánské menšiny, co nevidět bude všem zapisovat formuláře na sociální dávky. Společně se Shitzamem - druhej odpaďák v tom roce, so far, uvidíme se na silvestra Aquamane! ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Další z průměrných Dc co šlo do kin. Ke klukovi se dostane skarab on zmutuje a stane se superhrdinou toho skaraba chce ženská a její nohsled co má na sobě bojové brnění . Reyesovi jsou po Khanových z Ms Marvel nejméně sympatická rodina a pravděpodobně jsou jimi i inspirovaní je zde podobně debilní styl humoru.  Když nejsou na plátně nebo je tam pouze ten jeden  je to dobré, když jsou stojí to za hovno filmu nepomáhá ani humor typu prdící loď nebo babka s rotačákem co křičí smrt imperialistům ačkoliv sama je imigrantka a žije v zemi co ji přijala.   Záporák je průměrný , ale zase akce není digibordel a je přehledná potitulkovka vyjde do ztracena jelikož si to na sebe nevydělá. Gunn sice řekl, že se může Blue Beetle objevit v novém Dc , ale pokud se neobjeví nemyslím si, že by to byla ztráta. 60 procent ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Iron Man a mladý Spiderman v jednom. Štýl to má, ako keby na režisérskej stoličke sedel Robert Rodriguez. V podstate tá najviac tuctová komiksovka na tému, ako sa nechtiac stať superhrdinom. Nenáročná oddychovka k nejakej ďalšej činnosti, ktorý z hlavy okamžite vyfučí. Pokiaľ má byť táto postava nejakým trvalejším členom nového DC sveta, tak... ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Takový průměrný film o novém superhrdinovi. První polovina filmu mě moc nebavila, zato v té druhé se to pěkně rozjelo a začalo to být napínavé. Ta rodinná soudržnost mi hodně připomínala Ms. Marvel. Celkově tedy na jedno zhlédnutí dobrý, ale pokračování si to nezaslouží. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (27)

  • Rodina Reyesových přirovná vztah Jaimeho (Xolo Maridueña) a Jenny (Bruna Marquezine) k mexické telenovele. V jedné scéně pak rodina vtipkuje o tom, zdali je Jaime „María Mercedes“ nebo „María la del Barrio“, což je odkaz na skutečné telenovely z 90. let. V další scéně si pak Reyesovy prozpěvůjí ústřední znělku ze seriálu María la del Barrio (od r. 1996). (fiLLthe3DD)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

The Boys dostávají mexický spinoff

The Boys dostávají mexický spinoff

29.11.2023

Amazon sype peníze do všeho, co se alespoň trošku hýbe. U Citadely a Prstenů moci se rozhodně na ničem nešetřilo a v rozpočtech létaly obří cifry, že by se to ale promítlo do výsledných kvalit… (více)

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

Reklama

Reklama