Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina, láska, smrt i katastrofa, která doslova visí ve vzduchu. Absurdní komedie režiséra Noaha Baumbacha, nominovaného na Oscara. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (137)

siloalampa 

všechny recenze uživatele

Výkon Adama bol ale vynikajúci a prvých 20 minút to vyzeralo zásluhou dialógov nádejne. Potom sme išli prudko z kopca dole, až som nakoniec vlastne nevedel, kto mi tým, čo chcel vlastne povedať... Komédia - nesmial som sa, dráma - nedojímal som sa, mysteriózny - to už vôbec nie... Celkovo: taký pokus - omyl. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Téma světové katastrofy v uloudané konverzační komedii s dramatickým podtoném. Není to vtipné, není to napínavé, nemá to poutavé dialogy a postavy jsou divákovi dost ukradeny. Nevím co vedlo Noaha Baumacha, který před časem přinesl vynikající konverzačku o rozpadu manželství k tomu, aby natočil něco takového. ()

Reklama

majo0007 

všechny recenze uživatele

Zahodiť do luftu scénu havárky a následnú katastrofu nedávalo vôbec zmysel (a že musela byť nákladná). Záverečný taneček všetkých protagonistov v supermarkete je z kategórie WTF a ak mala byť kritikou konzumnosti, tak ako prosím... Vlastne celý názov filmu je pálkou do gebule, ktorý nedokážu vysvetliť ani tunajší rádoby filmoví "fajnšmekri". ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Bílý šum znamená téměř 140 minut strávených s neskutečně otravnými postavami v pastelově barevném alegorickém světě. Bavilo mě na tom těch 5 minut, kdy z toho je skoro Bláznivá dovolená rodiny Griswoldových. Po Amsterdamu další překombinovaný snímek přehnaně sebevědomého tvůrce, jemuž za zády nutně měli stát producent, dramaturg a střihač, kteří by z toho vyhodily 50 minut nefunkční vaty. ()

Mackoun 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem býti velkorysým a dát tři, ale vlastně se mi nechce. Vizuál fajn - trochu mám pocit, že to poslední dobou píšu u každý recenze a že vizuál začíná přebírat slovo nad zbytkem tak nějak obecně. Jinak si to hraje na jakousi hipsteřinu a vůbec jsem se nechytal… chvílemi už to vypadalo, že opouštíme rádoby inteligentní chaos plný rádoby intelektuálního humoru mezi řádky, ale stejně to tam dřív nebo později klouže zas a znova a je to zábavné asi jako zarputilý absolvent gymnázia u vědomostní hry na party plné přiopilých pankáčů. Buď se bavme bez snahy být zbytečně chytrý, nebo se přesuňme na party gymnazistů a bavme se tak, aby to padalo ve správnou chvíli na úrodnou půdu. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (9)

  • V únoru roku 2023, tedy zhruba rok po natáčení filmu, se ve městě East Palestine ve státě Ohio, ve kterém se natáčela scéna katastrofické vlakové nehody, se reálně stala opravdová železniční nehoda. Podobnost místa, průběhu i následků reálné katastrofy s tou filmovou je až děsivá. Při reálné nehodě byl dokonce zraněn komparzista, který ve filmové scéně hrál. (Dromed)
  • Rádio budík Jacka Gladneyho (Adam Driver) vo filme je značky Panasonic. „Panasonic“ bol aj pôvodný názov predlohy od Dona DeLilla pre jeho román „White Noise“, čo sa ale muselo zmeniť kvôli ochrannej známke, ktorú vlastní značka elektroniky. (Arsenal83)

Související novinky

George Clooney spojí síly s Adamem Sandlerem

George Clooney spojí síly s Adamem Sandlerem

15.12.2023

Čeká nás dosud nevídané spojení. Oblíbení herci George Clooney a Adam Sandler se vůbec poprvé společně objeví na velkém plátně díky novému filmu vznikajícímu pod hlavičkou streamovací služby Netflix.… (více)

Nový Star Wars seriál nabírá další hvězdu

Nový Star Wars seriál nabírá další hvězdu

07.09.2022

The Acolyte, nadcházející Star Wars seriál zasazený poprvé do období dávno před prequelovou trilogií v éře tzv. High Republic, nabírá další hvězdnou posilu. K dříve oznámené Amandle Stenberg … (více)

Reklama

Reklama