Reklama

Reklama

Hluboko v temné džungli provádí šílený vědec Anton Arcane za pomoci svých pomocníků genetické pokusy, při kterých se snaží získat nesmrtelnost. Míchá při nich lidskou a zvířecí DNA a vytváří tak obludy, které nikdy neměly spatřit světlo světa. Jeho protivníkem je Muž z bažin, kdysi také vědec Alec Holland, nyní napůl člověk a napůl rostlina, který za své vzezření vděčí právě Arcanovi. V boji proti svému nevlastnímu otci stojí po boku Muže z bažin krásná dívka Abby, jejíž krev Arcane potřebuje k dokončení svých zvrhlých plánů. (Řitka video)

(více)

Recenze (47)

Caelos 

všechny recenze uživatele

Na mne až příliš dětinské. Samozřejmě že jsem věděl, že se nejedná o "úplný" horor, ale spíše o komedii, nicméně absolutně jsem nečekal že to bude 8+. Fuck. Na druhou stranu jsem se ale pobavil a to i přes některé postavy, které mne kardinálně sraly. Nuže, shrnu to: Heather Locklear to sluší, Swamp thing je chodící špenát, je to trochu trapné a trochu zábavné. Můžete se na to dívat s děckama po obědě. ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Od původního comicsu, hlavně tedy od Alana Moorea, se to liší hodně a ani to není na škodu, protože příjemný nadhled k Swamp Thingovi docela padne. Herci (až na Heather Locklear) jsou tragický až lehce nepříjemní a nezachrání to ani Bažiňáč pod tunou make-upu. Od tohohle filmu jsem nečekal moc ale přeci jen o trochu víc, jedna hvězda navíc je čistě jenom za Zeleňáka. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Od dvojky som nič nečakal, keďže jednotka majstra Cravena u mna nedopadla moc dobre. Oproti jednotke je tu viacero príšer, ktoré to tam kosia. A konečne aspoň jedna bola do cela dobre stvárnená a to nemyslím toho hlavného trapáka z bažin, čo bol aj v jednotke. Je to akčnejšie a aj sa na to lepšie pozeralo, asi aj kvôli Heather, ktorá mi bola známa, len som nevedel skadiaľ. Po precitaní komentára PetrPana už viem a tak asi aj kvôli nej tento film, bol o niečo znesiteľnejší ako jednotka. Slabé, ale 3*. ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi mě Wynorski dostal svým SOUBOJEM SE SMRTÍ, od té doby je ale pro mě každý jeho další titul zklamáním, ne-li přímo utrpením. Oproti už tak slabé jedničce sice dodal výrazně atraktivnější slečnu, víc zábavné pyrotechniky a mutantů, ale taky víc nevtipných komických figurek (malí kluci, buranští paliči). Tromu ani tenhle odvar z ní nemám rád. Nuda. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

I když mě tenhle-Moorem zatím nedotčený-swampáč bavil víceméně od začátku do konce, musím uznat, že je to prostě průměr všech průměrů, který podle pravidel znouzectnosti přetváří své technické, scénáristické a herecké nedostatky do podoby brakoidní zábvy pro fanšmejkry(nutno dodat, že mnohem lépe než Craven o 7let dříve)......... Ano je to na čisté 3 ale zkuste to říct tomuhle vtipně postiženému chudákovi do očí...Na to já nemám srdce :) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Film byl natočen za 27 dní. (HellFire)
  • Na  začátku při znělce s komiksovou animací můžeme slyšet píseň „Born On The Bayon“ od kapely Creedence Clearwater Revival. (cmenda)

Reklama

Reklama